Hoppa till innehåll
Dafgårds logotyp

Sommarjobb Produktion

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På Dafgårds är vi 1350 anställda - och till sommaren ska vi bli ännu fler. Vi söker nu många nyfikna och duktiga medarbetare. Är du 18 år eller äldre och vill ha ett fartfyllt arbete i sommar med utvecklingsmöjligheter som kan leda till fortsatt anställning? Då ska du söka sommarjobb hos Dafgårds i Källby.

Arbetsuppgifter

Vi behöver ytterligare förstärkning inom flera spännande områden och söker dig som vill arbeta inom produktion eller produktionsstäd. Att arbeta hos oss innebär ett omväxlande arbete med många olika utmaningar. I arbetet hos oss ingår att säkerställa den dagliga driften, kvaliteten på produkterna, åtgärda mindre akuta fel samt förebyggande underhåll.

Kvalifikationer & Egenskaper

Vi söker dig som är 18 år eller äldre. Du är van att arbeta självständigt och i grupp samt att du kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel. Som person är du även mycket händig, snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "skicka ansökan" i denna annons. Ansökningar som kommer in via telefon, brev eller e-mail tas tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 19 maj

Placeringsort: Källby
V
araktighet: Sommarvikariat

Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 1350 anställda och en omsättning på 4 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.
Dafgårds logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren