Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Orderplockare

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi en noggrann student som vill arbeta extra som orderplockare hos vår kund som utvecklar egna produkter inom cykelbranchen.

Information om uppdraget:

Din uppgift kommer vara att packa varorna för deras webbshop, samt enklare orderhantering och fraktbokning. I övrigt kan det tillkomma enklare praktiskt arbete vid behov men inget fysiskt tungt/fysiskt krävande. Kundens arbetsplats är ganska liten. Deras lokal ligger i Majorna så det är ett plus om man smidigt kan ta sig till arbetsplatsen då passen är oftast är 4 timmar långa.


Arbetstider:
2 förmiddagar i veckan. Antingen mån+tor eller tis+fre som utgångspunkt.

Detta söker vi:

Vi söker en person som är noggrann och systematisk. Du ska vara uppmärksam och ha en förmåga att se detaljer samt gilla att ta ansvar för ditt eget arbete.


Krav för tjänsten:
- Du kan kommunicera på svenska och engelska på ett naturligt sätt
- Du studerar på minst 50%
- Du är tillgänglig för de ovan nämnda arbetstiderna
- Du är ostraffad i belastningsregistret

Meriterande:
- Tidigare arbetslivserfarenhet

Sökord: Orderplock, Cykel

Sökord: Orderplock, Cykel
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com