Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Receptionist i Göteborg

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en positiv och engagerad person med erfarenhet av service? Trivs du i en roll där du dagligen träffar många människor, i en fartfylld och variationsrik miljö? Vi söker nu en driven receptionist till ett trivsamt kontor i centrala Göteborg.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i två månader med start 26 augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos ISS Facility Services ute på kunds kontor.

Om företaget

ISS är ett ledande företag inom facility management och workplace experience. De skapar platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare.

Arbetsuppgifter

Till sin verksamhet i centrala Göteborg söker ISS Facility Services en receptionist, som kommer att arbeta på plats hos deras kund. I rollen som receptionist kommer du att arbeta med att ta emot besökare och vägleda dem till rätt del av kontoret, avisera bokade och spontana besök samt svara på frågor från både personal och externa besökare. Du hanterar bokningar av såväl konferensrum som mindre evenemang och har hand om lånekort och in- och utlämning av nycklar. Fortsättningsvis ingår det att hålla ordning i konferensrummen därtill se till att de är fräscha och inbjudande. Du kommer också att vara behjälplig med teknisk utrustning i konferensrummen. Vidare ansvarar du för posthantering och för att göra felanmälningar samt följa upp eventuella problem i fastigheten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet inom service/administration
* God dator och systemvana
* Tekniskt intresse
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Till den här variationsrika rollen söker vi dig som brinner för service och teknik. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är strukturerad i ditt arbete. I rollen som receptionist är du kundens ansikte utåt, vilket innebär att du bidrar till att skapa en välkomnande stämning och ger ett professionellt mottagande. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar ett stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa ditt beteende till olika personer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt.

Övrig information

Start: 26 augusti
Plats: Centrala Göteborg
Lön: Enligt Överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.