Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufförer sökes till SC Transport!

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du C-chaufför och vill arbeta hos Sveriges mest hållbara återvinningsbolag med utgångspunkt i Göteborg? Då kan detta vara ditt nästa jobb!

Information om uppdraget:

Till vårt uppdrag i Göteborg söker vi nu dig som har C kort. Vår kund är ett av Sveriges ledande återvinningsbolag som arbetar med och utvecklar lösningar för kunder varje dag.

Du utgår från Göteborg och samlar in olika material för återvinning runt om i Göteborg. Arbetet består av många olika moment, vilket därmed kräver stresstålighet och god fysik. Du kommer att spendera nästan lika mycket tid utomhus som inne i lastbilen. Tjänsten är på heltid med förväntad start i juni till slutet av augusti. Goda chanser till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag finns.

Du får en ordentlig upplärning/utbildning vid start där då får åka med ordinarie personal för att sedan övergå till ensamarbete.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten:
- C-kort, förarkort samt YKB.
- God fysik och stresstålighet.
- Svenska eller engelska i tal och skrift.

Har du erfarenhet av återvinningsarbete är det starkt meriterande.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Sökord: Yrkeschaufför, Lastbilschaufför, Distributionsförare

Sökord: Yrkeschaufför, Lastbilschaufför, Distributionsförare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort - så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.