Hoppa till innehåll
STS Sydhamnens Trailer Service AB logotyp

Trailermekaniker sökes till verkstad i Göteborg

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vill du bli en del av Sveriges största rikstäckande verkstadskedja för tung transportutrustning? Hos STS Sydhamnens Trailer Service i Göteborg har du nu chansen att arbeta som Trailermekaniker i en spännande och utvecklande miljö där kvalitet och kundnöjdhet står i fokus.

Om rollen: Som Trailermekaniker hos STS Göteborg kommer du att arbeta med allt från underhåll och service till avancerade reparationer av trailers och släpvagnar. Ditt dagliga arbete kommer att innebära att du hanterar mekaniska, hydrauliska, pneumatiska och elektriska system. Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt.

Vi söker dig som:
  • Har dokumenterad erfarenhet som mekaniker, med särskilt fokus på tunga fordon eller trailers.
  • Är noggrann, lösningsorienterad och kan arbeta självständigt.
  • Har en positiv attityd och är en lagspelare.
  • C-körkort är meriterande.

Vad vi erbjuder:
  • En stabil arbetsmiljö med stora möjligheter till karriärutveckling.
  • Konkurrenskraftig lön och förmåner.
  • Du blir en del av ett engagerat team där samarbete och trivsel står i fokus.
  • Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan: Om du är redo att ta nästa steg i din karriär, skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss direkt till sandro.consani@ststrailerservice.se. Vi går igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!

Vi ser fram emot att få välkomna dig till vårt team!

Plats: Hisings Backa

Anställningsform: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse
STS Sydhamnens Trailer Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är STS - En komplett och modern verkstadskedja som utför kvalificerat underhåll på samtliga lastbilsmärken och efterfordon. Vi är ett kompetent gäng mekaniker som jobbar med "teamwork" som vårt främsta ledord! Här möts modern utrustning och ett härligt verkstadsklimat i en oslagbar kombination - vi gillar helt enkelt att gå till jobbet. Det finns många fördelar med att vara lastbilstekniker hos STS! I våra verkstäder ser vi till att alltid hålla vår utrustning och medarbetare uppdaterade med den absolut senaste tekniken! Vi har moderna hjälpmedel som avlastar teknikerna i sitt dagliga arbete och det gemensamma målet att ha en god balans mellan privat- och arbetsliv. Samtliga STS-verkstäder har ett certifierat ledningssystem för ISO 9001 och 14001. Med den stora STS-koncernen i ryggen är det en självklarhet för oss att erbjuda våra lastbilstekniker den kompetensutveckling de behöver för att utvecklas yrkesmässigt. Hos oss finns dessutom goda möjligheter att växa inom företaget. Med internkommunikation av toppklass och ett verkstadsklimat med högt till tak har vi som mål att bli den bästa verkstadskedjan i Norden! Som lastbilstekniker hos oss är du med och påverkar företagets utveckling genom din kompetens och dina förbättringsförslag.