Hoppa till innehåll
SATO logotyp

Junior mjukvaruutvecklare till SATO!

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tar du snart din examen inom systemutveckling, datateknik eller liknande, redo för ditt första jobb i branschen? Är du en prestigelös lagspelare med ett naturligt driv där du ges möjligheten att påverka teamets framfart?
Just nu söker vi en junior utvecklare till SATO i Göteborg. Skicka in din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för SATOs räkning en mjukvaruutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SATO.

SATO utvecklar, tillverkar och säljer utrustning och system inom Automatisk Identifikation och Datainsamling (AutoID). SATO finns representerade i Asien, Europa och Nordamerika och har cirka 5500 anställda i koncernen. I Göteborg ansvarar SATO Techno Lab Europe för applikationsutveckling, modifiering av existerande produkter, utveckling av nya produkter samt arbetar med affärsutveckling och teknisk produktsupport mot SATOs egna säljbolag och kunder. Slutkunderna finns inom alla branscher, såsom detalj- och dagligvaruhandel, restaurang, transport och logistik, tillverkningsindustri och sjukvård. SATOs produkter och lösningar bidrar till att effektivisera deras kunders flöden av gods och människor som i sin tur bidrar till en mer hållbar värld.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SATOs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En händelserik vardag där arbetsuppgifterna är varierande
  • Goda utvecklingsmöjligheter då det är ett kompetent och drivet team som tar emot dig, som vill att du skall lyckas!
  • Personalförmåner, så som kollektivavtal, friskvård, förmånscykel m.m.
Arbetsuppgifter
I rollen som junior utvecklare kommer du inledningsvis ges en gedigen introduktion där du stöttar upp kollegor i det dagliga. Teamet jobbar med utveckling av program till sina Linux-baserade streckkods- och RFID-skrivare och applikationsplattformen "AEP" (Application Enabled Printing) för smarta skrivare. Utvecklingen sker främst i C och Lua, men även JavaScript, HTML5 och CSS förekommer. Git används för versionshantering.

I din roll får du möjligheten att vara med och påverka! Det är ett team om 9 personer som arbetar i nära samarbete med varandra, men också med kollegor på andra utvecklingskontor och även bidrar med applikationssupport till SATOs säljbolag runtom i världen!

Vi söker dig som:
  • Har eller inom kort tar din högskoleexamen inom systemutveckling, datateknik eller liknande relevant område
  • Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift
Meriterande är tidigare arbetslivserfarenheter av teknikerna ovan nämnda; C, Lua, JavaScript, HTML och CSS, men det är inget krav för tjänsten. Vi söker en person med rätt driv och som är redo att applicera sina erfarenheter från studierna vidare i arbetslivet!

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SATO. Du brinner för programmering och är en innovativ problemlösare. Du kan enkelt kommunicera med dina kollegor och chefer där du tar ansvar för din egen utveckling. Det är ett glatt och drivet gäng som längtar efter att ta emot dig!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg, Mölndalsvägen

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
SATO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren