Hoppa till innehåll
Sandströms Center AB logotyp

Säljare till Sandströms Center Göteborg!

Sista ansökningsdag
26 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Sandströms Center är en rikstäckande fullservicekedja för fordon inom yrkestrafiken och är erkända för att vara en skicklig helhetsleverantör som erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ökar förutsättningarna till lönsamhet! Nu söker vi en säljare till anläggningen i Göteborg. Vill du komma till en arbetsplats med hög kompetens, flexibilitet och där man värderar personlig utveckling högt så tveka inte att skicka in din ansökan!

Om rollen

Rollen är en direktrekrytering där du blir anställd av företaget. Du kommer i din roll som säljare hos Sandströms Center tillhöra marknadsavdelningen! Teamet som är utspritt över landet på resterande anläggningar har ett tajt samarbete för att lägga upp sälj och marknadsstrategier för att nå ut till kunder! I rollen så kommer du vara ute hos kund merparten av dina dagar för att nätverka, förstå kundens verksamhet och dra in nya ordrar till anläggningar hos både befintliga kunder men även nykunder. Du kommer resa i tjänsten mellan kunder i Göteborg, Helsingborg och Malmö!

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
  • Boka möten ute hos kund för att undersöka och få förståelse för kundens behov.
  • Bearbeta både befintliga kunder men även nya kunder för att bredda kundstocken i området.
  • Uppföljning av de arbeten du drar in till anläggningen för att säkerställa att kundernas förväntningar är nådda.
  • Fortsätta och bidra till att utveckla hemsida, sociala medier och marknadsföring.
Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet av försäljning och drivs av kundbemötande och driva affärer!
  • Innehar B-körkort.
  • Har god datorvana.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen och på lång sikt hos Sandströms. Sandströms präglas av en unik och familjär kultur som bygger på samarbete, välvilja och genuint engagemang i arbetet. Rollen kräver att du har god struktur och förmåga att planera ditt eget arbete. Du trivs även med uppsökande försäljning och är inte rädd för att lyfta luren och slå den där signalen som leder till en affär. Därför söker vi efter kandidater som känner sig relaterade till följande egenskaper:
  • Flexibel
  • Samarbetsförmåga
  • Prestationsorienterad
  • Ansvarstagande
  • Serviceinriktad
Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse, men så snart som möjligt
Omfattning: Heltid, arbetstider 7-16
Ort: Göteborg men med resor till Helsingborg och Malmö
Kontaktperson: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Sandströms Center AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sandströms Center är ett familjeägt bolag med ca 100 personer anställda nationellt och med en omsättning på runt 200 miljoner. Bolaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett stort engagemang. De erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar genom flexibilitet och hög kvalité. Teamet arbetar tillsammans mot gemensamma mål och hjälper varandra. Vardagen präglas av ett högt tempo och många skratt.

Så här beskriver en av arbetsledarna hos dem arbetet:
"På Sandströms Center är ingen dag den andra lik och man lär sig hela tiden nya saker och utvecklas i sitt arbete. Det är trevlig och familjär stämning och man värnar om alla medarbetare."