Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Göteborg / Helsingborg

Är du en framåt, lösningsorienterad och nyfiken säljare som brinner för att göra affärer?

Vi på HPJ Garden söker nu en driven säljare som vill vara med och bygga långsiktiga relationer till våra kunder. Tjänsten innebär frihet under ansvar då du planerar, bokar och genomför dina egna kundmöten. I tjänsten som säljare är du ansiktet utåt och arbetar aktivt med försäljning mot nya och befintliga kunder.  

Vi erbjuder
Hos oss får du en utvecklande tjänst som säljare i ett växande bolag i en spännande bransch. Vi lägger mycket tid och resurser på vår personal. Du får en gedigen introduktion och erhåller tjänstebil samt övriga verktyg för att lyckats i tjänsten. Vi erbjuder också andra personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och tjänstepension. 

Om tjänsten
Projekten drivs av dig och du säkerställer processerna genom en hög närvaro hos våra kunder med offertuppföljning och orderbevakning för att uppnå uppsatt budget. En stor del av arbetet sker ute på fältet och kunderna varierar i storlek samt inriktning. Du bearbetar kunder såsom handelsträdgårdar, kommuner, kyrka och anläggare och planerar till stor del din tid själv, därför krävs det att du är flexibel, kreativ och kan anpassa dig utifrån omständigheterna.

Distriktet omfattar i dagsläget södra Sverige. Bostadsort kan diskuteras men lämpligt är kring Göteborg alt. Helsingborg.  

Vad har Martin Ohlsson, försäljningschef / KAM, att säga om hur det är att jobba på HPJ Garden? 

"På HPJ Garden är det mycket frihet under ansvar och man har stor inverkan på hela företaget. Det är korta beslutsvägar och stor personlig påverkan. Man får jobba mot många olika typer av branscher som ständigt är under förändring.

Vi på HPJ Garden stöter på dagliga förändringar i vårt arbete, vilket gör att vi hela tiden behöver anpassa och modernisera oss. Det är ett socialt arbete med många kundkontakter och framför allt får man vistas i en grön utemiljö."

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som utesäljare har du ett starkt intresse för försäljning och att bygga kundrelationer. Du är en produktiv, självgående och förtroendeingivande person som sätter kunden och laget i fokus. Du har inga problem att planera upp dina dagar och du ser ett värde i flexibiliteten. Som person är du nyfiken, prestigelös, ödmjuk och drivs av att hitta lösningar samt komma till avslut i affärer.

Vidare ser vi att du:

  • Har dokumenterad erfarenhet av B2B försäljning mot anläggningsbranschen eller närliggande bransch med goda resultat
  • Är framåtlutad med ett starkt eget driv
  • Har goda kunskaper i Officepaketet
  • Har erfarenhet att arbeta i affärssystem
  • Kan flytande svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska
  • Har B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-704 51 90.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

HPJ Garden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup