Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Backend-utvecklare till ledande företag inom fordonsbranschen!

Sista ansökningsdag
03 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en engagerad och driven backend-utvecklare med ett genuint intresse för programmering och teknik? Då har vi rollen för dig! I samarbete med ett ledande företag inom fordonsbranschen söker vi just nu dig som antingen är nyexaminerad eller dig som har arbetslivserfarenheter inom området. Låter detta som en roll för dig? Ta då chansen att söka tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Som Backend-utvecklare hos vår kund sitter du i fina lokaler på Lindholmen där du ingår i ett mindre team av kompetenta kollegor. Tillsammans med teamet fokuserar du på att stödja företagets återförsäljare på både den svenska och norska marknaden. Detta genom att möjliggöra digital kommunikation, där du proaktivt kontaktar kunder för att boka olika tjänster som återförsäljaren erbjuder.

Arbetsuppgifter
I rollen som Backend-utvecklare kommer du att utveckla och underhålla funktioner med C# och .NET inom en händelsedriven arkitektur. Du kommer även att arbeta med molnintegration och implementera skalbara lösningar samt distribuera och hantera applikationsbehållare. För att trivas och lyckas i rollen som Backend-utvecklare behöver du ha ett brinnande intresse för teknik, vara ivrig att driva initiativ och trivas i en miljö av konstant förändring.

Som Backend-utvecklare kommer du arbeta nära tvärfunktionella team för att förstå affärsbehov och översätta dem till tekniska lösningar. Du behöver därför ha en god förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Du kommer kontinuerligt att bidra med lösningar och implementering av förbättringar i syfte att utveckla systemets prestanda, skalbarhet och tillförlitlighet. Som person är du initiativtagande och nyfiken med intresse att utmana gränserna för vad som är möjligt inom digital kommunikation mellan återförsäljare och kunder.

Du har en god analytisk förmåga med goda kompetenser av att identifiera och lösa komplexa problem. Du är dessutom en anpassningsbar person som trivs i en föränderlig miljö där du med god flexibilitet kan prioritera och skifta mellan olika arbetsuppgifter.

Vi söker dig som
  • Har en kandidatexamen alternativt masterexamen inom systemvetenskap, dataingenjör eller motsvarande.
  • Har mycket goda kunskaper av C# och .NET-ramverk
  • Har obehindrade kunskaper av det engelska språket i tal och skrift
Om du har kunskaper inom RabbitMQ eller liknande meddelandeförmedlare samt är bekant med mikroservicearkitektur och DevOps är det starkt meriterande för tjänsten, men inget krav. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper inom Azure-molntjänster, Kubernetes (k8s) och Cyber Security, men inte heller något krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Josefine Kinnmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!