Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Office Lead till längre vikariat

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten:
Nu söker vi en Office Lead till en dynamisk och internationell organisation som är verksamma inom fordonsindustrin ute på Lindholmen. Denna roll är ett föräldravikariat som löper under minst ett år med start i Augusti. Som Office Lead kommer du att ha ett brett ansvarsområde som innefattar både finansiella och administrativa uppgifter. Du kommer bland annat att hantera Purchase Order-processen samt hålla prognoser och utgiftsrapporter uppdaterade därefter. Till din hjälp har du en central ekonomienhet som du arbetar nära och kan bolla med vid frågor.

I din roll kommer du också att ta hela ansvaret för administrationen rörande on/offboarding av nya medarbetare samt accesshantering avseende system och lokaler. Detta är något som följs upp löpande och som bolaget är mycket noga med givet att man arbetar med IT-säkerhet. Som en del i detta arbetet kommer du att interagera med olika externa instanser såväl som kollegor och teamchefer på plats.

Slutligen kommer din roll även att innebära medverkan under ledningsgruppsmöten där du för anteckningar och bidrar med din input utifrån office-perspektivet. Det kan också komma projekt som du helt eller delvis driver utifrån diskussionerna som kommer på tal. Det kan exempelvis handla om kick-offer eller andra små och stora event.

Sammanfattningsvis kommer du att:
 • Hantera PO-processen och uppdatera prognoser löpande
 • Godkänna tidrapporter och hantera administration i systemet
 • Sköta on/offboarding-processer inklusive accesshantering till kontor och system
 • Delta i ledningsgruppsmöten
 • Arbeta med eventplanering samt stödja kommunikationsavdelningen vid behov
Vi söker dig som:
 • Har relevant utbildning på högskolenivå inom ekonomi, business administration eller liknande. Alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med PO-processer och förstår ekonomiska flöden
 • Har goda kunskaper i PowerPoint och van användare av Teams
 • Är bekväm med att arbeta i internationell miljö och talar samt skriver flytande svenska och engelska
 • Har förmåga att självständigt driva processer framåt och hantera flertalet projekt samtidigt
Vi söker dig som är framåtlutad och kommunikativ med en god analytisk förmåga. Du trivs i en internationell miljö och är bekväm med att använda engelska dagligen. Du har förmågan att driva processer självständigt och har ett öga för detaljer och förbättringar. Du är en person som vågar ta plats och kan hantera både interna och externa kontakter på ett professionellt sätt. Du har fullt mandat att driva kontoret utifrån det du anser vara bäst samtidigt som du deltar i flertalet olika forum. Detta kommer ställa krav på att du har en god prioriteringsförmåga och vågar sätta gränser.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos OIO under uppdraget som är tänkt att löpa minst 12 månader.

Övrig information:
 • Omfattning: Heltid, 8-17
 • Flexibel arbetsplats: 3 dagar in-office: tisdag, onsdag + en valfri dag
 • Start: Augusti 2024
 • Placering: Göteborg
 • Kontaktperson: Dino Segetalo - dino.segetalo@oio.se
 • Lön: Fast månadslön
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren