Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Master Data Specialist

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till vår kund inom fordonsindustrin söker vi nu dig som vill vara en del av implementeringen av ny Master Data-enhet. Du kommer vara en del av ett globalt bolag och här finns stora möjligheter att vara en del av framgångsresan och en nyckelperson för hanteringen av bolagets Master Data!

Om tjänsten
I rollen är du med och bygger upp en ny Master Data-enhet inom bolaget. Du kommer ha en central roll och daglig kontakt med flertalet interna kontaktytor bland dotterbolagen. Initialt handlar det om att strukturera upp, rensa dubbletter och samla in rätt information. Vid din sida kommer du ha 1-2 medlemmar i ditt team vars arbete du leder och ni samarbetar nära och utför arbetet noggrant för att säkerställa datakvalitet och underhåll av bolagets master data.

Vi söker dig med
  • Minst tre års erfarenhet inom Master Data
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom Business Administration
  • Goda kunskaper i SAP
  • Flytande kunskaper i engelska och svenska
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll på ett internationellt bolag. Som person är du teamorienterad och serviceinriktad med starka kommunikationsfärdigheter då du dagligen har kontakt med många kollegor och intressenter. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är analytisk, detaljorienterad och målinriktad.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av OIO på uppdrag av vårt partnerbolag. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader varpå anställningen övergår till anställning hos vår kund.
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren