Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Order- och Lageradministratör till Göteborgs Dentalservice

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Om oss..
Välkommen till Göteborgs Dentalservice - din framtid inom dentalteknikens värld! Göteborgs Dentalservice som är en del av Svensk Dentalservice har vi etablerat oss som experter inom service, reparation och försäljning av dentalutrustning.
Vi representerar en imponerande varumärkesportfölj såsom HEKA, Cefla, SternWeber, Dexis, Carestream, Melag och Smeg är vi stolta över att leverera lösningar som inte bara möter utan överträffar dagens krav på teknologi, ergonomi och design. Nu utökar vi vårt team och söker dig som vill vara med för att forma framtiden som vår Order- och Lageradministratör i Göteborg.

Ditt nya uppdrag
I rollen som Order- och Lageradministratör blir du en nyckelspelare i vårt team. Du kommer hantera allt från lagerhållning och inventering till kundservice. Ditt arbete kommer att vara varierande, där du både får forma tjänsten och ta ansvar för viktiga processer som beställningsläggning och prisuppdateringar. Ditt tekniska intresse kommer väl till pass när du assisterar våra dentaltekniker och säkerställer att allt är i sin ordning inför leverans ut till kund.

Vi söker dig som...
  • Erfarenhet av ordermottagning- och hantering.
  • Trivs i en roll där du uppskattar balansen mellan administrativa uppgifter och praktiskt arbete.
  • Är självgående, strukturerad och har en naturlig förmåga att organisera samt prioritera ditt arbete.
  • Har goda kommunikationsförmågor och tycker det är trevligt med fina relationer med både leverantörer och kollegor.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Vad vi erbjuder

Hos oss erbjuds du både en nyckelroll till vårt bolag samt att du får mycket frihet med ansvar för att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Beslutsvägarna är korta eftersom hierarkier ej råder här - du har inflytande på riktigt och är med i att forma organisationen tillsammans med dina härliga och lyhörda kollegor. Den lättsamma, öppna och prestigelösa arbetsplatsen saknar nu bara en sak, dig!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär med oss? Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren