Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Coach med musikkunskap till Nytida Gruvgatan daglig verksamhet

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Ansök nu
Vill du jobba i direkt socialt arbete genom att stötta personer med funktionsvariationer till utveckling? Nu söker vi en coach till daglig verksamhet i Högsbo! Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Om rollen
Arbetet innebär att du stöttar personer med förvärvad hjärnskada, utvecklingsstörning, autism och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar till utveckling.

Rollen som musikcoach ger dig den unika möjligheten att via musik i olika former få arbeta med personer inom målgruppen LSS, och hjälpa dem både att lära sig spela/sjunga men också att utvecklas, känna gemenskap och glädje.
Utöver att hålla i musik kommer du också arbeta med andra moment under dagen, exempelvis andra aktiviteter, pedagogisk lunch, promenader osv.

På Nytida utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk, eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med klienten sätta mål, planera och dokumentera utifrån aktuell genomförandeplan samt ha kontakter med handläggare och nätverk.

Om Gruvgatan
Gruvgatans dagliga verksamhet ligger i stadsdelen Högsbo i Göteborg, cirka 6 kilometer från Göteborgs centralstation. Att åka kommunalt in till Göteborgs central tar 26 minuter och turtätheten är god. Närmaste busshållplats ligger 300 meter från verksamheten.
Verksamheten har många mindre rum för arbete som kräver koncentration och avskildhet men också större rum för friskvård, aktiviteter och gemenskap. Det finns gemensamt kök och stor härlig uteplats samt trädgård.
Verksamheten ligger nära Änggårdsbergen vilket möjliggör härliga skogspromenader och härlig natur!
Vi har för nuvarande ett samarbete med Erikshjälpen där vi erbjuder våra deltagare praktik. Vi arbetar också med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapihundar.

På Gruvgatans dagliga verksamhet finns välutbildad personal med målgruppskunskap, erfarenhet och specifik kunskap om våra verksamhetsinriktningar. Gruppen består för nuvarande av 9 fastanställda och 5 vikarier. Gruppen är relativt ny, och även nyfiken, engagerad och välkomnande!

Du har en enhetschef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en framtida karriärmöjlighet för dig.

Din erfarenhet och kunskap
Du har gymnasial utbildning inom vård och omsorg, exempelvis som undersköterska. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom socialt arbete som exempelvis socionom, arbetsterapeut eller liknande samt erfarenhet av att arbeta med målgruppen. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är ansvarskännande och har personlig mognad. Du trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor och har alltid våra arbetstagares bästa som utgångspunkt i allt du gör.

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Det här erbjuder vi:
  • Grundutbildning och vidareutbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära när du tillsvidareanställs inom Nytida.
  • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
  • Ledarskapsutbildade chefer nära dig
  • En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
Vi har även kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstider och tjänstgöringsgrad: Dagtid, 100% (eller enligt överenskommelse)
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
Sista ansökningsdag: 31/5
För mer information kontakta: hanna.hartvig@nytida.se, 0722 12 77 42
Facklig kontakt: Kommunal, www.kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Om du vill läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Nytida logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se