Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker en student till Produktion & kontorsservice

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1,2 miljard kronor och har 240 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?

Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.
www.estrella.se


Tjänstebeskrivning
I rollen som Produktion och kontorsservice kommer du att ansvara för hantering av arbetskläder för all personal inom produktionen, materialhantering genom påfyllnad, inköp samt hantering av kort & nycklar. Vidare kommer du också att ha hand om personalbutiken som finns på plats där du kommer att ha ekonomiansvar för butiksområdet.

I din roll ingår också mycket dokumentation och kontakt med leverantörer samt posthantering.

Tjänsten sträcker sig från vecka 26 t.o.m.. måndag V.32. Arbetstiderna är förlagd måndag- fredag kl:8.00-16.15.

Tjänsten ingår i uthyrningsverksamheten hos NearYou. Det innebär att du kommer att vara anställd av NearYou men arbeta hos Estrella.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare likvärdig erfarenhet och som är utpräglat serviceorienterad, noggrann och ansvarskännande. Du trivs med ett stundtals högt tempo och driver dina uppgifter strukturerat, fokuserat och lösningsorienterat samtidigt som du är en lagspelare. Prestigelöshet och engagemang är egenskaper som värderas högt.

Du är van att arbeta i och hantera olika system och främst Officepaketet. Eftersom du har många kontaktytor både internt men också externt är det viktigt att du är social och har en god kommunikationsförmåga.

Det är viktigt är att du har goda kunskaper i både svenska och engelska språket, i både tal och skrift.

Ansökan:
Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.Nearyou.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.