Hoppa till innehåll
Msx International Ltd logotyp

Kundtjänstmedarbetare inom bilindustrin (danska/norska)

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för att arbeta med kunder och kundservice inom bilindustrin? Talar och skriver du med lätthet på engelska och norska/danska? Då kan detta vara arbetet för dig! Vi söker nu ett flertal medarbetare till ett potentiellt kundkontaktcenter i Göteborg.

Vi erbjuder:

Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Tillsammans med ett team av duktiga och motiverade kollegor kommer ni att arbeta med följande:
 • Kundtjänst - Kommunicera med kunder baserat på deras behov via chatt, telefon, e-post och sociala medier för att erbjuda lösningar med en hög servicenivå.
 • Administrationsuppgifter kopplade till kundhanteringsprocessen.
 • Feedback - Ta ägande, prioritera och eskalera kundernas feedback och funktionsförfrågningar till relevanta interna team.
 • Ständiga förbättringar av processer och verktyg
Passar du profilen?

För att lyckas i rollen som Customer Support Agent tror vi att du har ett genuint intresse av att tillhandahålla professionell kundtjänst och du är motiverad av att arbeta i ett snabbt, dynamiskt team med förmågan att anpassa, hantera och uppfylla deadlines. Du är en självdriven person med ett proaktivt tillvägagångssätt, en problemlösare och en flexibel lagspelare. Eftersom majoriteten av din tid ägnas åt att interagera med kunder måste du ha en utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på engelska och norska/danska och vara en bra lyssnare.

Önskvärd erfarenhet/kompetens:
 • Minst 1 års erfarenhet från arbete med administration och kundservice.
 • Erfarenhet från bilindustrin är meriterande.
 • Trivs att arbeta med mycket kundkontakt.
 • Lätt för att kommunicera muntligt och skriftligt.
 • Strukturerad, självgående, positiv och ansvarsfull.
 • Grundläggande IT-kunskaper och van användare av Office-paket.
 • B-körkort
 • Kunskap kring elbilar är meriterande.
Arbetsplats och omfattning:

Tjänsten är placerad i Göteborg. Detta är en heltidstjänst och tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetstider är indelade i skift mellan 8-18, måndag-fredag.

Låter detta som din nästa utmaning i karriären?

Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

MSX International är en global bransch-ledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 5000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Ett exempel är Volvo Car Corporation som tilldelat oss utmärkelsen Volvo Quality Excellence (VQE) för vårt arbete som leverantör.
Msx International Ltd logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren