Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Mättekniker till mätutlåningen på Volvo Cars

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vad du kommer att göra:

Vi på Lernia Bemanning söker efter en person till Mätteknik och Utlåningen som skall jobba på Volvo Cars som konsult för Lernia. Tjänsten kommer innebära att arbeta på en avdelning som lånar ut mätverktyg till andra avdelningar inom Volvo Cars. Det innefattar kundkontakt och administrationsuppgifter. Att förstå sig på teknik är ett grundläggande krav.

På avdelningen Research & Development blir du en nyckelperson som bidrar till Volvo Cars nästa generation premiumbilar. Tillsammans med kollegor över hela världen kommer du och ditt team utveckla innovativ bilteknik som sätter människan i centrum - allt för att göra livet mindre komplicerat och mer njutbart för våra kunder. Delar du vår passion för människor med målet att skapa en unik körupplevelse? Då är Research and Development platsen där du kan nå framgång.

Testing Technology & Metrology (Mätteknik) köper in och hanterar mätverktyg för Research & Development.

Vi har den tekniska kompetensen om den mättekniska utrustningen och tillsammans med teamet täcker vi de flesta mätbara områdena inom Fysikaliska storheter (tryck, temp, spänning, ...) och Nätverkskommunikation (LIN, CAN, ethernet, flexray, ...).

Nu söker vi en ny medarbetare till vår utlåningsverksamhet inom Mätteknik. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att vara utlåning, viss support av mätteknisk utrustning till våra kunder samt återlämningskontroll av återlämnad utrustning. Arbetet inkluderar även en tät kontakt med tekniskt sakkunniga inom Mätteknik, olika intressenter och leverantörer.

Kvalifikationer & Mindset
 • Tekniskt intresserad och teknisk grundkompetens
  • Förståelse för mätteknik, signalhantering på enklare nivå
  • Goda datorkunskaper


 • Önskvärt /meriterande om erfarenheter/kunskaper finns inom mätteknik/liknande arbetsuppgifter

 • Intresse för att både lära sig och ta för sig inom området

 • Utåtriktad och serviceminded då arbetet innehåller mycket kundkontakt

 • Arbetar både självständig och i ett team

 • Driven och intresserad av att ta verksamheten framåt

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

 • B-körkort

 • Kunskap i Microsoft Office
Meriterande är om du som söker har förståelse och/eller erfarenhet inom mätteknik, provning, nätverkskommunikation eller signalhantering på enklare nivå, samt om du har erfarenheter av att hantera Axxos.

För att bli aktuell för jobbet måste nedanstående krav uppfyllas:
 • Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
 • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
 • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.
Vi söker dig

Vi söker dig som har intresse och erfarenhet inom teknik. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och tar för dig inom området. Du kommer bli en del av ett team där du behöver ta ett stort eget ansvar och kommunicera för bästa resultat. Vi ställer därför höga krav på social förmåga, egendriv, flexibilitet och noggrannhet. Du är initiativtagande och drivs av att ta verksamheten framåt. Din inställning är viktig.

Om tjänsten

Denna tjänsten är på dagtid med viss flexibilitet. Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Tjänsten tillsätts löpande och kan därför tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till en av Göteborgs största fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfiken och passion som gör oss!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare talentacquisition@lernia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.