Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Sales Manager Göteborg

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av försäljning inom brandsäkerhet och vill ta nästa steg i karriären? Sök då den här tjänsten idag!

Din framtid

Som Sales Manager kommer du att vara nyckelpersonen för att driva försäljningen av Pivaset’s produkter i Sverige men även i Norge och Danmark. I din roll kommer du att prospektera, identifiera och utveckla affärsmöjligheter hos återförsäljare samt ingenjörer inom byggbranschen bla inom offentliga sektorn, industrisektorn kommersiella lokaler.

Tjänsten är på distans och vi ser gärna att du är bosatt i antingen Göteborg eller Malmö. Resor tillkommer och tjänstebil ingår.

Du kommer att få en utbildning på Pivaset’s verkstad och huvudkontor i Leppävirta.

Vi söker dig som
  • 3+ års erfarenhet av B2B-försäljning och kundansvar inriktat mot större kunder.
  • Skicklig på värdeskapande försäljning och relationsbyggande.
  • Engagerad, målmedveten och ha en entreprenörsanda.
  • Strukturerad och analytisk
  • B-körkort
  • Duktig på att kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Vad Pivaset erbjuder

Pivaset är en attraktiv och inspirerande organisation som tror på ”frihet under ansvar”. Du som anställd kommer att ha stöd från huvudkontoret i Finland och en tät dialog med VD:n. Pivaset erbjuder bilförmåner och andra förmåner.

I denna rekrytering samarbetar Pivaset Oy med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Pivaset är en del av Gebwell Group. Ett företag som specialiserat sig inom brandsläckningsprodukter. Historien om Pivaset börjar för tre decennier sedan, när två bröder från Leppävirta grundade företaget 1990 och strax därefter utökade sin verksamhet med tillverkning av brandsläckningsprodukter. Pivaset och Gebwell har långa traditioner och rötter i Leppävirta, där företagens resa har utvecklats genom förvärv och expansion och utveckling av verksamheten. Deras vision är att bygga säkerhet - att skapa säkrare miljöer att leva och verka i. Brandsläckningsprodukter är en viktig del av vår säkerhet och vardag.

Pivaset utvecklar kontinuerligt sina produkter för att möta marknadens efterfrågan. Deras tillverkning och verksamhet finns i Leppävirta. De är den ledande finländska operatören inom sitt område.