Hoppa till innehåll
KA Lundgren logotyp

Säljare

Sista ansökningsdag
13 december 2024 (48 dagar kvar)
Publiceringsdatum
21 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Göteborg & Mellansverige

Vill du vara del av vårt team? Vi söker nu en korvälskande person som skall vara kundansvarig för våra kunder i Göteborg och runt om i Mellansverige.

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss spenderar du en stor del av tiden hos våra kunder. Vi säljer främst till industrin men även till gårdsbutiker och restauranger. Det är en flexibel tjänst där du arbetar aktivt ut mot marknaden genom att bearbeta nya och befintliga kunder.

Du utgår från vårt kontor i Gunnilse utanför Göteborg och bearbetar främst kunder i Göteborg och Mellansverige. Du planerar själv dina tjänsteresor som oftast hanteras över dagen. Ett antal övernattningar förekommer i samband med längre kundresor samt diverse kundevent. Du arbetar självständigt men med tät kontakt med dina kollegor och säljledare. Förutom att sälja våra produkter och se till att våra kunder är nöjda, innebär arbetet även förhandlingar, offerering, kalkylering samt produktutveckling och övrig kundsupport. 

Vad har Patrik Lundgren VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi är en ledande aktör i vår bransch och har verkat i svensk charkindustri i över 120 år. Vi har mycket stort kundfokus och stor expertis inom området, vilket gör oss till en viktig och pålitlig partner till våra kunder och leverantörer. K A Lundgren är ett innovativt företag som ständigt letar efter nya produkter och sätt att effektivisera vårt arbete"

Vi erbjuder
Som säljare hos oss har du en viktig roll i ett familjärt och framgångsrikt företag med kvalitativa produkter och en avslappnad och prestigelös kultur. Du ingår i ett säljteam med mycket kompetenta och motiverade kolleger. Rollen som säljare innebär stort eget ansvar och planering. Du får en komplett introduktion och den utbildning och stöttning som krävs, vi vill ge dig alla förutsättningar för att lyckas. Jobbet erbjuder marknadsmässiga villkor med fast månadslön och tjänstebil.

Din profil
Till rollen som säljare söker vi en person som är självgående, har ett säljande sätt, älskar att träffa människor och har ett inre driv. Din bakgrund får gärna vara ifrån chark eller övriga livsmedelsbranschen, dock är de personliga egenskaperna väl så viktiga.

  • Du är van att jobba strukturerat och kreativt
  • Du har en säljande personlighet och är lösningsorienterad
  • Du drivs av att skapa lönsamma affärer
  • Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse
  • Du är förtroendeingivande och skapar naturligt relationer
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort

Tycker du att detta låter som en intressant utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz. Du når Alexandra på 08-51481645.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
AB KA Lundgren är ett familjeföretag som grundades 1902 och som framgångsrikt drivs av fjärde generationen. Vi har varit leverantör till den svenska kött- och charkindustrin i över 120 år. Vi är idag 13 anställda med huvudkontor och lager i Göteborg.

KA Lundgren logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 december 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup