Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Löne- och ekonomiadministratör till Frölunda HC (50%), Göteborg

Sista ansökningsdag
04 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen
I rollen som löne- och ekonomiadministratör ansvarar du för föreningens löneprocess och arbetar nära vår ekonomiansvarig. Med ett positivt och hjälpsamt förhållningssätt hjälper du våra medarbetare att besvara frågor kopplat till lön och vårt kollektivavtal. Du kommer också att stötta med enklare ekonomiuppgifter såsom fakturering och hantering av leverantörsfakturor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Lönehantering i Hogia lön för ca 100 anställda
  • Administration av nyanställningar och avslut
  • Sätta dig in i vårt kollektivavtal och besvara frågor kopplat till pension, sjukförsäkring, löneväxling, semester etc.
  • Hantera leverantörsfakturor i MediusGo
  • Fakturering i Fortnox
  • Stötta med enklare bokföring och administration
Tjänsten är uppskattad till 50% på plats i Frölundaborg.

Vem är du?
Vi söker dig med god erfarenhet från löneadministration och som är trygg i dig själv och din yrkesroll. Du har en eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en god förmåga och nyfikenhet att sätta dig in i ett nytt, unikt kollektivavtal.

Du är van att vara en ”go to” person med hög integritet och utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.

Vi jobbar outtröttligt på och utanför isen för att bli Sveriges främsta hockeylag och världens bästa idrottsklubb. Många av oss utanför isen har ett intresse för hockey, men det betyder inte att du måste ha stenkoll på off-side regeln eller icing för att trivas hos oss. Du får gärna ha ett allmänt idrottsintresse, men det viktigaste för oss är att du delar våra värderingar och vårt samhällsengagemang.

Vad du får
Vi erbjuder en rolig och unik arbetsmiljö med ett engagemang utöver det vanliga. Vår kultur präglas av utveckling och laganda där vi får varandra att växa. I rollen som löneadministratör har du kontaktytor över hela föreningen och får möjlighet att sätta dig in i ett relativt unikt kollektivavtal. Vi vågar nästan lova dig att du kommer lära dig något nytt.

Som anställd hos oss erbjuds du goda biljettförmåner, fri tillgång till vårt stora och moderna gym, gemensamma träningsaktiviteter samt andra roliga aktiviteter inom föreningen, kick-offs etc.

Ansökan
Låter det som rätt tjänst för dig? Då ser vi fram emot ditt cv samt personligt brev. I den här rekryteringen samarbetar Frölunda HC med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på +46723 33 01 49 eller frida.lindstrand@jerrie.se.

Sista ansökningsdag är den 4 september, men urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Frölunda HCär ett av Sveriges starkaste idrottsvarumärken. Vi är och vill vara en vinnande klubb i vår stad och i vår sport. År 2013 satte vi visionen om att bli världens bästa förening. Vårt motto ”Framåt. Tillsammans.” speglar vår gemensamma värdegrund som handlar om att alltid göra vårt bästa. 2019 vann vi vårt femte SM-guld och fler ska det bli.