Hoppa till innehåll
Havilog AB logotyp

C/CE-Chaufför HAVI Göteborg

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
HAVI Sverige är ett framstående företag inom logistikbranschen. HAVI har kontinuerligt expanderat och etablerat starka samarbeten med stora restaurangkedjor som McDonald´s,
Vapiano, Pizza Hut, Subway, Espresso House och Dominos. Vårt uppdrag för våra kunder ställer höga krav på både punktlighet, samarbete och kvalitet. Du är en viktig del i den kedjan då du är vårt ansikte utåt.
HAVI söker nu flera C/CE-chaufförer till vår anläggning i Göteborg.

Anställningen kan vara längre vikariat eller kortare visstid med start omgående och sträcker sig över sommaren och det finns mycket goda chanser för tillsvidareanställning efter sommaren. Arbetstiderna kan variera mellan tidig morgon och sen kväll, varför du behöver vara flexibel med arbetsschema. Möjlighet till 3 eller 4 dagars schema per vecka finns.

Arbetsuppgifter:
 • Köra distributionsbil
 • Hantera handdator
 • Ansvara för den bilen som du tilldelas
 • Visst arbete på terminal förekommer
Din profil:
Du tycker om kundkontakt, är serviceinriktad, flexibel och känner ansvar. Du håller ordning och reda på utrustning och du tycker om "snyggt & prydligt". Du tänker kvalité, säkerhet och värnar om miljön.

Krav för att söka är att du har:
 • C/CE-behörighet, dokumenterad tidigare erfarenhet
 • YKB & ADR
 • Digitalt färdskrivarkort
 • Truckkort
 • Erfarenhet och trivs att köra i stadstrafik
 • God svenska i tal och skrift, minimumkrav tydligt göra sig förstådd och förstå
 • God fysik då arbetet delvis är tungt
Erfarenhet från tidigare chaufförsjobb med kyl- och frys transporter är meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Vi erbjuder:
En anställning i ett företag med högt tempo och tillväxt, trevliga kollegor med god teamkänsla och goda utvecklingsmöjligheter. Vi verkar i en internationell miljö med starka varumärken. HAVI är ett företag präglad av trygghet och stabilitet och arbetar aktivt för att skapa mångfald och en bra arbetsmiljö, jobbar alltid med en modern vagnpark från Scania, samt erbjuder goda personalförmåner, bl a friskvårdsbidrag och gym på jobbet. Självklart finns kollektivavtal med avtalad pension, försäkringar och lön enl avtal.

Välkommen med din ansökan:
Din ansökan med CV och personligt brev skickas till birgitta.ring@havi.com senast 19 maj 2024. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta transportledare på telefon: 031-64 72 56.
Havilog AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HAVI Sverige är en logistikleverantör med kunder som McDonald's, Espresso House, Pizza Hut, Vapiano, Subway, och Jensen's Böfhus, där McDonald's är den största kunden. Som logistikpartner till våra kunder förser vi året runt över 700 restauranger med alla varor som behövs för att de skall kunna serva sina kunder. Vi är en del av
HAVI-koncernen som bedriver distribution, logistik och service för bland annat McDonald´s i över 30 länder och ca 8 000 leveransställen. I Sverige omsätter verksamheten ca 2,2 mdr kronor och har ca 250 anställda. Huvudkontoret ligger tillsammans med vår distributionscentral i Tumba och vi har även distributionscentraler i Göteborg och Malmö.