Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Mjukvaruutvecklare till bolag inom flygbranschen!

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Vi söker dig med kunskaper i C/C++ som vill ta ett spännande steg i din karriär och arbeta med produkter som används av kunder runt om i världen! Välkommen in med din ansökan!

Om kundföretaget:
Friday söker nu en Mjukvaruutvecklare som vill arbeta på ett väletablerat företag som arbetar med att utveckla flygledningsprodukter i världsklass. Dessa system effektiviserar flygtrafikledningen för flygplatser som sträcker sig i storlek från små privata till globala flygplatser. Företaget fortsätter att vara världsledande inom flygledningssystem genom att kontinuerligt utveckla innovativa produkter, som digitalt uppgraderar och konsoliderar flygledningstorn. Företaget besitter en gedigen kompetens och ger således stora möjligheter för personlig såväl som professionell tillväxt och utvecklingsmöjligheter internt. Dina kontaktytor är många och du jobbar både med juniora såväl som seniora kollegor.

Om tjänsten:
I rollen som Mjukvaruutvecklare kommer du arbeta i ett team tillsammans med seniora såväl som juniora utvecklare samt ha en nära dialog och samarbeta med systemingenjörer. Du kommer att utgå ifrån kontoret i Göteborg men ha ett nära samarbete med utvecklare även i andra delar av Europa där ni tillsammans arbetar med komplexa mjukvarulösningar. Som mjukvaruutvecklare kommer du vidare att designa, implementera, testa och dokumentera mjukvaran som används av kunder runt om i hela världen. Du kommer att arbeta med programmering i C/C++ och i Linuxmiljö.

Vi söker dig som:
 • Har en civilingenjörsexamen i mjukvaruutveckling, teknisk fysik eller motsvarande.
 • Besitter goda kunskaper i C/C++- programmering.
 • Har kunskap i och är van vid att arbeta i en Linuxmiljö.
 • Brinner för tekniska och komplexa mjukvarusystem.
 • Talar och skriver flytande på engelska då språket används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Har relevanta hobbyprojekt att visa upp som berör programmering i C/C++.
 • Intresse för, eller erfarenhet av flygbranschen.
Vidar kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är driven, nyfiken och har ett analytisk förhållningssätt. Du tycker vidare om att arbeta projektbaserat och tillsammans med andra. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Som person är du kommunikativ samt en lagspelare som trivs att arbeta tillsammans med andra.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du blir tillsvidareanställd hos kunden.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid.
 • Placering: Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Marta Laszewska.
 • Lön: Månadslön.
 • Start: Juni/augusti 2024.
Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?