Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Teknisk Utesäljare till Tekniskt Bolag i Göteborg!

Sista ansökningsdag
31 oktober 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för försäljning och att skapa relationer? Har du dessutom ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas som säljare? Då kan rollen som Junior Teknisk Utesäljare vara något för dig! Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker nu för kunds räkning en Junior Teknisk Utesäljare. Vår kund producerar och säljer produkter till svensk industri enligt hög standard och grönt tänk. Som Junior Utesäljare kommer du bli en del av ett team om tre personer som arbetar med filterteknik och vätskefiltrering. Du kommer ges möjlighet att växa in i din roll som säljare och på sikt få ta ett helhetsansvar för din portfölj av kunder belägna i Västra Sverige. Vidare kommer du som teknisk säljare även få strukturera dina arbetsuppgifter och dagar på egen hand, därför tror vi att du som person är självgående och trygg. I rollen ges du även möjlighet att bearbeta nya såväl som återkommande kunder samt genomföra möten per telefon och på plats ute hos kund. Vidare innefattar rollen som teknisk utesäljare att vägleda kunderna i val av produkt och på sikt ges du möjlighet att agera teknisk expert gentemot kund i val och tillval av produkter. I rollen förekommer resor, i form av resor över dagen och ibland övernattning.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en relevant utbildning inom försäljning på YH/högskolenivå alternativt motsvarande genom arbetslivserfarenhet av en liknande roll.
  • Har ett genuint intresse för försäljning.
  • Har god datorvana och vana att arbeta i affärssystem.
  • Har B-körkort.
  • Talar och skriver flytande på svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande men inget krav om du:
  • Har erfarenhet av teknisk försäljning mot industri.
  • Har erfarenhet av arbete med filterteknik.
Utöver det kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet där vi ser att du som söker är en prestigelös och positiv lagspelare som gärna delar kunskaper och erfarenheter med ditt team. Vidare tror vi också att du är en naturlig relationsskapare som inger trygghet och agerar professionellt. Du förväntas även dokumentera ditt arbete vilket ställer krav på god struktur.

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Sophie Tisell
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi tillämpar löpande urval av kandidater och att annonsen kan komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals - och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 oktober 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?