Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Kvalitetsingenjör inom electromobility!

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tar du examen till våren inom kvalitét, supply chain, industriell ekonomi eller likvärdigt område alternativt har erfarenhet av kvalitetssäkring inom fordonsindustrin och vill bli en del av ett världsledande företag? I denna position får du chansen att ansluta dig till ett engagerat team inom området för electromobility som arbetar i en mångkulturell, öppen och dynamisk miljö.

OM TJÄNSTEN:
Friday säker för kunds räkning en Junior Kvalitetsingenjör. Vår kund är en framstående fordonsleverantör, där du primärt kommer att jobba mot det växande området electromobility. I tjänsten kommer du bli en del av kvalitetsorganisationen som driver den globala leverantörsbasen mot premium fordonskvalitetsstandarder och världsklassprestanda. Avdelningen är ansvariga för att kontinuerligt förbättra leverantörsbasen och kvaliteten på inköpta delar.

I tjänsten som Junior Kvalitetsingenjör kommer du att specifikt arbeta mot leverantörer men även andra interna intressenter där du får full äganderätt över din leverantörsportfölj. I tjänsten kommer du löpande att utvärdera leverantörer inom produkter till energilagringssytem och högspänningsbatterier tillsammans med ditt team om 8 personer. Ditt bidrag är avgörande för att välja den bästa lämpliga leverantören för en inköpsutnämning för en produkt. Ditt arbete fortsätter genom projektet för att säkerställa en kvalitetssäkrad projektlansering. Efter seriestart fortsätter du att följa och utmana leverantörerna genom kontinuerligt förbättringsarbete och nollfelsmentalitet. Riskhanteringsförmåga är centralt i alla tre stegen: inköp, projekt och löpande produktion.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en civilingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, kvalitét, supply chain eller annan teknisk inriktning såsom maskinteknik/elektronik eller likvärdigt.
 • Har ett intresse för och kunskap inom metoder för kvalitétsutvärdering såsom FMEA eller likvärdigt.
 • Har möjlighet att resa i tjänst.
 • Innehar B-körkort.
 • Är flytande i engelska i både tal och skrift då språket kommuniceras internt likväl externt.
Det är inget krav, men meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet som kvalitetsingenjör inom fordonsbranschen.
 • Besitter goda kunskaper inom tillverkning av batteripack, battericeller och elektroniska delar för elektromobilitetsfordon.
 • Kunskap om ISO-standarder inom fordonsindustrin.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du är kommunikativ och genom nätverkande kan skapa långsiktiga relationer. Vi tror även att du har pondus och inte räds för att tala inför olika stakeholders. Vi tror också att du är flexibel, strukturerad och att du trivs i en dynamisk och internationell miljö.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday med ambitionen att på sikt bli direktanställd av kunden.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg
 • Start: September 2024
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på "Sök tjänst". Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?