Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Extrajobb som systemingenjör inom functional safety!

Publiceringsdatum
06 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Läser du sista året på en masterutbildning inom teknisk fysik, styr-/reglerteknik eller likvärdigt område och söker ett meriterande arbete vid sidan av studier? Vi söker nu en driven student på deltid till vår kund som arbetar inom functional safety, med möjlighet till både exjobb och därefter en heltidsanställning efter examen!

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för kunds räkning 1 studerande person på deltid som systemingenjör med start i augusti/september. Vår kund är en världsledande bilsäkerhetsleverantör som utvecklar, tillverkar och säljer säkerhetssystem för fordon med målet att rädda fler liv. Teamet du kommer tillhöra arbetar med produkter inom industri och materialvetenskap.

I tjänsten kommer du att få arbeta med systemutveckling genom att stötta systemarkitekter med kravspecifikationer, administration och till viss del mjukvaruutveckling. Systemen används inom flertalet områden, men kan till exempel vara skyddssystem i fordonet. Teamet består idag av cirka tio personer, där du kommer att bli en nyckelspelare i utvecklingen framåt. Målet med tjänsten är både möjlighet till exjobb vilket du själv kommer att få vara med och forma, därefter en heltidsanställning efter examen.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Läser sista året på en masterutbildning på högskola eller universitet inom teknisk fysik, styr-/reglerteknik eller likvärdigt område.
  • Besitter grundläggande kunskaper i Python, C eller C++.
  • Kan arbeta cirka 15-20 timmar i veckan under hösten.
  • Är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt och externt.
Det är inget krav, men meriterande om du
  • Har kunskaper inom Simulink.
  • Har hobbyprojekt inom programmering vid sidan av studier.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du är strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du har lätt för att prata med olika personer och att samarbeta. Vi ser vidare att du även är självgående och tar stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Vidare är du initiativtagande och flexibel där du trivs i en dynamisk arbetsmiljö utan tydliga ramar eller riktlinjer.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: 15-20 timmar i veckan.
  • Placering: Göteborg.
  • Kontaktuppgifter: Sophie Tisell.
  • Lön: Fast timlön.
  • Start: Augusti/September 2024.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals - och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?