Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Experience/Service Designer inom livräddande lösningar!

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Friday söker för kunds räkning en Service Designer med fokus på livräddande lösningar inom automotive. Lösningarna är helt nya på marknaden med en stark tyngd inom område för innovation. Vill du vara med på resan? Läs då vidare!

OM TJÄNSTEN:
I tjänsten som Service Designer kommer du att arbeta med design med ett användarcentrerat fokus. Rollen kombinerar både user experience samt produktutveckling där du blir i framkant av att utveckla morgondagens lösningar. Som medlem av ett agilt team om cirka 8 personer kommer du att utforska, designa och testa nya lösningar, produkter, affärsmodeller, system och/eller processer där du och ditt team förverkligar dessa lösningar till affärsmöjligheter. Genom att undersöka och analysera marknads- och industrins trender, samt befintliga lösningar, identifierar du förbättringsområden för att utveckla lösningarna/produkten. Med hänsyn till användarresor, användarens önskemål/behov och balansering av kostnader för lösningen, upprätthåller du detaljerad dokumentation och förbättrar kontinuerligt designen baserat på noggrant övervakad användar- och kundfeedback före, under och efter lansering.

Du kommer till exempel att:
 • Säkerställa att designinitiativ för lösningar bidrar till den övergripande strategin inom lösningsdomänen.
 • Utveckla både fysiska och digitala produkter.
 • Undersöka och förstå attityder och motivationer som driver människors beteenden, för att skapa påverkningsbara affärsmöjligheter genom design för givna lösningar.
 • Skapa användarpersonas och resor, storytelling och driva koncept- och användbarhetstestning av vår kunds produkter.
 • Vara villig att arbeta praktiskt - t.ex. bygga prototyper, testa teamets idéer, skissa och vara hands on.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Teknisk Design, Industridesign, Interaction Design eller likvärdigt område.
 • Har kunskaper inom både fysisk produktutveckling samt inom digitala produkter.
 • Har kunskaper inom användarcentrerad design såsom experience design samt UX/UI.
 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då språken kommuniceras internt likväl externt.
Det är meriterande om du:
 • Har arbetslivserfarenhet inom produktutveckling, UX/UI och/eller som Service Designer.
 • Har en masterutbildning.
Vidare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet där vi tror att du som person är kommunikativ och att du gillar att arbeta i en innovativ miljö där man stundvis behöver ha många bollar i luften. Du är även kreativ, samarbetsvillig och driven samt ser dig som en problemlösare. Vi ser även att du har ett stort intresse för produktutveckling och du har en god förmåga och en stark vilja att proaktivt planera, leda och driva uppgifter.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday med ambitionen att efter cirka 6-12 månader bli direktanställd av kunden.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående/Enligt överenskommelse
 • Placering: Strax utanför Göteborg
 • Rekryteringsansvarig: Sophie Tisell
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?