Hoppa till innehåll
Ansök nu

Franchisetagare till Göteborg 

Drömmer du om att bli din egen? Nu har du chansen! Som franchisetagare hos Elitfönster På Plats representerar du ett av branschens starkaste fönstervarumärken - Elitfönster. Du får tillgång till ett välbeprövat koncept där du hjälper villaägare till nya fönster och dörrar genom en helhetslösning - kan det bli bättre? 

Så fungerar det
I vårt koncept Elitfönster På Plats ansvarar du som franchisetagare för din lokala marknad, samtidigt som du har tillgång till löpande rådgivning och support från huvudkontoret i Jönköping. Vi arbetar ständigt med att utveckla och stärka varumärket Elitfönster På Plats på marknaden, medan du som franchisetagare aktivt arbetar med att bygga ditt distrikt. Till skillnad från att starta ett eget bolag där du måste uppfinna hela hjulet från grunden, får du som franchisetagare hos oss på Elitfönster På Plats ta del av ett redan färdigt koncept med delar som: 

  • Utbildning och rådgivning om hur verksamheten ska bedrivas
  • Komplett marknadsföringsmaterial
  • Support från huvudkontoret i Jönköping som stöttar dig i din dagliga verksamhet
  • Ekonomiavdelning som sköter fakturering och rot-hantering
  • Montageavdelning

Vi vill att du växer med oss
Som franchisetagare för Elitfönster På Plats vill vi att du ska växa med oss. Vi ger dig möjligheten att etablera dig i ett eget distrikt där du bygger upp en lönsam verksamhet. För att ytterligare öka försäljning och tillväxt för dig och ditt bolag blir ett naturligt nästa steg att anställa personal. När du byggt upp en väl fungerande verksamhet ger vi dig möjligheten att duplicera din framgång i ytterligare distrikt. Bli franchisetagare och väx med oss! 

Vad har Henrik Tyngelmark, fönsterrådgivare, att säga om tjänsten och företaget?

"Eftersom projektledning är en del av rollen som rådgivare behöver man bygga bra relationer med både sina kunder och montörer. Jag tror därför det är viktigt att man är social och har lätt för att kommunicera med människor. Det är viktigt att vara lyhörd till kundens behov och önskemål. Tycker man att det här är roligt och gillar människor så är det ingen utmaning."

Detta söker vi
Visste du att alla våra franchisetagare har ganska olika bakgrunder? Men - en sak har de alla gemensamt - ett starkt entreprenörskap. Har du det, så har du en stark grund att stå på. För att bygga upp en lönsam verksamhet krävs det dock lite mer än så. Struktur, proaktivitet och tydliga målsättningar är också viktiga delar i framgångsreceptet, likväl som förmågan att skapa goda kundrelationer.

Vi vet inte vem du är, än - men vi har en god idé om vad du kanske har med dig sedan tidigare

  • Erfarenhet av (eller utbildning) inom bygg är en klar fördel
  • Erfarenhet av att ha arbetat med försäljning, alternativt projektledning
  • Administrativ och ekonomisk kompetens
  • Vi ser det som meriterande om du tidigare drivit eget företag

Grundläggande krav:

  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Datorvana (MS Office) 
  • Körkort (B)
  • Goda finansieringsmöjligheter

Låter det intressant? 

Kontakt och ansökan
Vid ytterligare frågor kring tjänsten så besvaras detta utav Gunnar Rosengren, Försäljningschef. Du når Gunnar på 0727001842.

Låter detta som en utmaning som kan passa dig? Skicka in din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Elitfönster På Plats är ett servicekoncept från Elitfönster, som erbjuder en helhetslösning för dörr- och fönsterbyten. Vi gör kompletta fönsterbyten under ledorden “Mätt, Monterat och Garanterat”, där allt ingår i priset. Att byta fönster med Elitfönster På Plats gör att du får produkter, hemleverans, montage och garantier från en och samma leverantör - på samma offert. Vi är en del av Inwido som är Europas ledande fönsterkoncern. Inwido förbättrar människors liv inomhus med fönster och dörrar. Som Europas ledande fönsterkoncern är Inwidos affärsidé att utveckla och sälja marknadens bästa kundanpassade fönster- och dörrlösningar, via en decentraliserad struktur och med fokus på den konsumentdrivna marknaden, för att långsiktigt växa hållbart, organiskt samt genom förvärv. Inwido består av 34 affärsenheter med cirka 4 700 anställda i tolv länder. 2023 omsatte koncernen 9 miljarder kronor med en operationell EBITA-marginal på 11,4 procent. Inwido är sedan 2014 noterat på Nasdaq Stockholm.

Elitfönster På Plats AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup