Hoppa till innehåll
Convini logotyp

Convini söker en frasig servicetekniker!

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker Convini efter en servicetekniker! Brinner du för kvalitet & service? Gillar att arbeta i team med mycket frihet och ansvar? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där arbetsglädje, höga ambitioner och stort engagemang från medarbetarna är självklara ingredienser?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg.

Arbetsbeskrivning;
 • Reparation av Convinis utrustning (Kaffe och vattenmaskiner samt kylar & frysar)
 • Hantering av reservdelar och lagerflöden
 • Avrapportering av åtgärdshanteringar
 • Ansvara för att inställelsetiderna upprätthålls mot våra kunder
 • Skapa goda relationer med våra kunder
 • Vara behjälplig inom hela serviceorganisationen vid behov
I tjänsten som servicetekniker på Convini arbetar du under stor frihet med eget ansvar. Du tillbringar största delen av tiden ute hos våra kunder där du felsöker, installerar och reparerar Convinis kaffemaskiner, vattenmaskiner, butiker och övrig utrustning.

Kundkontakt kommer vara en stor del av din vardag, vi ser därför att detta är något du verkligen brinner för. Vi ser även att du gärna har tidigare erfarenhet som servicetekniker, installatör alternativt montör av något slag. Som person är du fysiskt aktiv, positiv och har hög arbetsmoral. Då det ibland krävs snabba lösningar på plats hos våra kunder ser vi gärna att du har lätt för att ta beslut, är flexibel, händig och initiativtagande med hög känsla för kvalitet, service och kundnöjdhet.

I denna rollen tror vi att dem personliga egenskaperna står i centrum vid en eventuell tillsättning.

Convini erbjuder kompetensutveckling för rollen.

För att passa in i vårt team tror vi att du är en engagerad person med nära till skratt, vill arbeta på ett marknadsledande bolag och gärna bidrar till den härliga stämningen på en skön arbetsplats!

Convini har under dem senaste åren vuxit rejält, men vi har samtidigt en otroligt spännande resa framför oss!

Detta är rollen för dig som vill ha:
 • Rörligt och varierande arbete
 • Frihet under ansvar
 • Chans till personlig utveckling
 • Ha kul på jobbet med fantastiska kollegor
 • Bli certifierad barista och riktig kaffenörd!
Vi söker dig som:
 • Är allmänhändig och nyfiken
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • B-körkort för manuell växellåda
 • Har ett fritt belastningsregister
 • Vill vara en del av vår vision där "vi utvecklar ett fantastiskt företag tillsammans"
Övrig information:

Omfattning: Heltid, 7-16

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Fast lön

OBS! Urval sker löpande och annonsen kan komma att stängas ner om behovet ändras.

Ansök innan kaffet kallnar!
Convini logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Convini är originalet och Europas ledande helhetsleverantör av smarta, obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar på arbetsplatser - gott, enkelt och bekvämt. Vi installerar, levererar, sköter utrustningen samt erbjuder fullskalig service i form av baristor på arbetsplatsen. Vår mission är att hjälpa människor i arbete att må bra och prestera bättre. Med Convini på arbetsplatsen får de anställda smidig och hållbar tillgång till energi i form av luncher, mellanmål, kaffe och frukt, 24/7.

Convini grundades 1995 och finns idag i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd och sedan 2022 även i Berlin, Düsseldorf, Köln och Hamburg. Våra butiker och kaffemaskiner gör arbetsdagarna mer energifyllda för hundratusentals medarbetare varje dag och vårt breda sortiment uppdateras kontinuerligt med välkända varumärken och spännande nyheter. På Convini har vi även vår egen Master barista som utbildar och certifierar våra medarbetare till baristor i syfte att kunna förse våra kunder och konsumenter med relevant information och en förhöjd smakupplevelse.

Även om Convini växer så det knakar kännetecknas vi fortfarande av en stark familjär kultur. Vi är stolta över det vi gör och värdesätter att ha kul på jobbet. Tillsammans utvecklar vi ett fantastiskt företag!