Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Fullstack-utvecklare till B2 Impact

Sista ansökningsdag
05 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta brett med både frontend och backend-utveckling, vilket innebär att du behöver ha en vilja att röra dig genom hela stacken. Vi arbetar mycket i Python som huvudspråk för backend, där vi främst använder Django och FastAPI för att bygga robusta applikationer och API. På frontend-sidan arbetar vi med bland annat React. Vi älskar dock kod och problemlösning så vi ser hellre att du är riktigt duktig och nyfiken utvecklare än att du måste vara specialist på just python - men det är givetvis meriterande!

Du kommer att vara involverad i integrationer och vidareutveckling av kringliggande applikationer som en del av större projekt inom koncernen, och vi är på väg att flytta fler av våra tjänster till Azure.



Din profil
Vi ser gärna att du har sociala färdigheter och uppskattar att vara en del av ett mindre team där man gör saker tillsammans. Att kunna arbeta både självständigt och i nära samarbete med kollegor är därför avgörande för att lyckas hos oss. För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken, framåtlutad och strävar efter långsiktig professionell utveckling. Vi ser fram emot att du blir en del av B2 Impacts spännande utvecklingsresa framåt! Erfarenheter och krav:
  • Erfarenhet av JavaScript
  • 1-3 års erfarenhet i en fullstack-roll oberoende av programmeringspråk.
Meriterande:
  • Arbete med databaser, framför allt MSSQL
Vi värdesätter en positiv inställning och en vilja att lära och utvecklas tillsammans med oss. Välkommen att registrera din ansökan!

Vi kan erbjuda dig

B2 Impact AB är ett kreditförvaltningsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn och som ingår i den norska börsnoterade koncernen B2 Impact ASA. Den svenska verksamheten startades 2012 och består idag av ca 70 engagerade medarbetare. Verksamheten består till största delen av att förvärva nödlidande fordringar från banker, kreditmarknadsbolag och konsumentkreditinstitut och att därefter hjälpa kunderna till en bättre ekonomisk tillvaro.

Vi är ett värderingsstyrt företag och hos oss är det lika viktigt hur vi gör saker som vad vi gör. Vår vision är att vara det mest uppskattade kreditförvaltningsbolaget som hjälper människor till en bättre privatekonomi och bidrar till en hållbar utveckling för både individ och samhälle. Det är det som hela vår verksamhet går ut på och som du får vara med och förverkliga när du arbetar hos oss. Vår kultur präglas av omtänksamhet, prestigelöshet och en experimentlusta där vi hela tiden söker efter nya sätt att arbeta och utveckla verksamheten.



Kontakt information
Mathias Gyllander +46 734159368 Mathias.Gyllander@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som junior fullstackutvecklare hos B2 Impact kommer du att spela en viktig roll i vårt växande IT-team, där du hjälper till att utveckla och drifta våra egna webbapplikationer och integrationer mot existerande system. Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet och kan arbeta självgående med att kicka igång projekt och lösa problem på egen hand - är du social, nyfiken och vill komma till ett riktigt gott gäng. Då är detta något för dig!
Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos B2 Impact.