Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Tulladministratör till företag i Göteborg

Sista ansökningsdag
29 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du utbildad inom tull och vill arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom området? Är du en ansvarstagande och pålitlig person som drivs av att leverera? Här får du chansen att lära dig mer och utvecklas på ett välkänt företag inom logistikbranschen!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är marknadsledande inom logistikbranschen och erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. De har verksamhet och territorier i 220 länder och har cirka 470 000 medarbetare. I Sverige har de cirka 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer. Denna tjänst är belägen på kontoret i Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som tulladministratör arbetar du med deklarationshantering för företagets tullagerkunder och säkerställer att alla tullrelaterade ärenden hanteras effektivt och korrekt. Därtill bokar du transporter och spårar produkter för att garantera att leveranser sker i rätt tid och enligt avtalade villkor. Du engagerar dig i kvalitetsarbete för att kontinuerligt förbättra företagets processer och upprätthålla höga standarder. Dessutom skapar, följer upp och presenterar du rapporter, inklusive KPI-rapporter, som används för att analysera och optimera verksamheten. I rollen ingår också att driva kundrelaterade ärenden och fungera som en länk mellan kunden, produktionen och externa partners. Du fungerar även som verksamhetens kontaktperson och ansikte utåt mot kunderna, vilket innebär att du ofta är deras första kontaktpunkt och därför spelar en nyckelroll i att upprätthålla goda kundrelationer.

* Spårning av produkter och transportbokningar
* Arbeta med att behålla och utveckla kundrelationer
* Hantera tulldeklarationer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning som tullspecialist
* Arbetslivserfarenhet av tullhantering är högst meriterande
* Goda kunskaper i Office365, Excel och tullhanteringssystem
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen är du van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och du planerar själv ditt arbetssätt för att driva processerna framåt på ett självständigt sätt. Du är noggrann i ditt arbete och har en metodisk inställning till problemlösning. Dessutom uppskattar du samarbete med kollegor, är en lagspelare och bidrar gärna till att uppnå bästa möjliga resultat genom att dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Du har ett intresse för att ständigt lära dig nya saker och strävar efter att överträffa dina egna förväntningar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.