Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Tekniker inom prototyptillverkning

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en noggrann och detaljorienterad person som lockas av möjligheten att bli en del av Essitys kreativa kärna? Här erbjuds du möjlighet att arbeta med händerna och sätta din prägel på innovativa produkter som förbättrar människors liv världen över!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Essity. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt CV. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag. De ökar människors välbefinnande genom sina produkter och tjänster och arbetar med att på ett hållbart sätt utveckla, producera, marknadsföra och sälja förstklassiga produkter inom hygien och hälsa. Essitys försäljning sker i cirka 150 länder och de har omkring 46 000 medarbetare världen över. Tjänsten är placerad på Essitys kontor i centrala Mölndal.

Arbetsuppgifter

Som tekniker inom prototyptillverkning är din huvudsakliga uppgift att skapa och paketera testprodukter för hand. Beställningar för testprodukterna sker från interna beställare varpå produkt, omfattning och kvantitet varierar. Prototyperna utvärderas sedan i laboratorium eller av konsumenter där den samlade feedbacken från dessa kan ge nytt underlag för att utveckla testprodukten. Utöver att skapa prototyper deltar du också i workshops där ni tillsammans tar fram idéer och förslag kring testprodukterna och säkerställer en effektiv övergång från idé till koncept. För rätt person finns även möjligheter att bidra med nya arbetssätt och metodiker, och på så vis forma avdelningens kreativa processer.

* Skapa och paketera testprodukter för hand
* Produkt, omfattning och kvantitet för prototyperna varierar
* Ta emot eventuell feedback och utveckla testprodukten
* Delta i workshops för att generera nya idéer och koncept
* För rätt person finns möjlighet att ta fram nya förslag på arbetssätt och metodiker

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet från ett detaljorienterat arbete
* Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
* Det är meriterande med utbildning eller bakgrund inom sömnad, såsom en skräddarutbildning

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs med detaljorienterade arbetsuppgifter och som värdesätter att leverera hög kvalitet, detta eftersom vissa av arbetsuppgifterna kräver tålamod och fokus då de innehåller mindre detaljer. Du har en förmåga att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och kan strukturera ditt arbete själv för att komma vidare och ber om hjälp när det behövs. Vidare kommer du ofta med idéer och trivs med att arbeta i en kreativ miljö där du har förslag och infallsvinklar som kan omsättas i praktiken. Då det är ett nära samarbete med kollegor i samma roll tror vi också du är en person som har förmågan och intresse för att samarbeta med andra människor, där du har lätt för att se till gruppen och syftet med helheten.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mölndal
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.