Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Supply planner till Telia Company

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du flerårig erfarenhet av supply chain och vill fortsätta utvecklas på ett stort företag? Lockas du av att ha varierande arbetsuppgifter och att tillhöra ett team? Vi söker dig till en tjänst som Supply Planner till Telia Company.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 18 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Telia.

Om företaget

Telia Company AB är den nya generationens telekomföretag. Deras cirka 20 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. De är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. De har bestämt sig för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare deras kunder.

Arbetsuppgifter

Som Supply Planner arbetar du i ett team om tre andra kollegor där ni tillsammans säkerställer att företaget har ett bra logistiskt flöde. Du arbetar med avdelningens mest prioriterade segment och ansvarar för att säkra rätt lager vid rätt tidpunkt. Du hanterar hela processen från leverantör till kontakt med produktägare. Därtill arbetar du i nära samarbete med produktägare för att lösa problem och säkra bästa möjliga leverans till Telias kunder. Vidare informerar du om avvikelser och status till intressenter inom företaget, och arbetar i ett flertal olika system.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Flerårig arbetslivserfarenhet av supply chain
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska
* God dator- och systemvana
* Goda kunskaper i Excel
* Meritende är kunskaper inom SAP

Vi tror att du som person är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, och att du strävar efter att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Du är självgående och har förmågan att hantera många kontaktytor med professionalism och skicklighet. Du ser möjligheter i förändring och har en förmåga att enkelt skifta fokus mellan olika uppgifter när det behövs.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Centrala Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.