Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Resande Servicetekniker till ledande aktör inom industri

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en fältservicetekniker som vill utvecklas i en innovativ och branschledande miljö. Du erbjuds en självständig och varierande roll på ett företag som satsar på sina medarbetares utveckling och erbjuder möjligheter till både personlig och professionell tillväxt. Har du praktisk erfarenhet av tekniskt arbete är du varmt välkommen att söka tjänsten!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Företaget du kommer att arbeta för är en global ledare inom tillverkningsindustrin, specialiserat på lösningar för sammanfogning och industriell automation. Deras innovativa och hållbara teknologier används inom ett brett spektrum av branscher, inklusive fordonsindustrin, medicinsk forskning och förnybar energi. De är dedikerade till att leverera den bästa kundupplevelsen med de mest engagerade medarbetarna i branschen.

Vi kan per idag inte gå ut med företagsnamnet för den här tjänsten. Du kommer självklart få veta vilket företag vi rekryterar till under processens gång, som senast när vi hörs på ett första samtal.

Arbetsuppgifter

Som Fältservicetekniker blir du en del av ett engagerat team som arbetar med service, reparationer och installationer av industriell utrustning. Ditt huvudsakliga arbete är att utföra service- och installationer på plats hos kund och säkerställa hög kundnöjdhet. Därtill utför du reparationer, förebyggande underhåll, testning och driftsättning av maskinerna. Vidare arbetar du för att föreslå och driva förbättringar både för kunden och organisationen. Eftersom det förkommer en del resor erbjuds du en tjänstebil samt attraktiva förmåner och ersättningar.

* Installationer, service och reparationer av industriell utrustning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av tekniskt arbete samt god mekanikvana
* Meriterande med kompetens inom el, PLC, nätverk, industriell mekanik eller motsvarade
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt
* God dator- och systemvana
* B-körkort

Vi söker dig som trivs i en roll med daglig kundkontakt, där du har en serviceinriktad och kommunikativ förmåga. Du drivs av att hjälpa kunder och arbetar för att hitta den bästa lösningen. Vidare trivs du i en flexibel arbetsmiljö där du ställer upp när det behövs. Därtill är du van vid att arbeta självständigt och driver ditt eget arbete framåt med en god struktur.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.