Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk projektledare till Schneider Electric Sverige AB

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du antingen arbetat som teknisk projektledare i några år eller som projektingenjör inom el, styrreglering eller automation och är redo för nästa steg? Motiveras du av att få arbeta med teknik som ligger i framkant? Vi söker dig vill utvecklas tillsammans med Schneider Electric på lång sikt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Schneider Electric Sverige AB.

Om företaget

Schneider Electric är ett väletablerat företag med över 130 000 anställda globalt. Nationellt arbetar dem sammansvetsat hand i hand med sina lokala kontor som präglas av mångfald, engagemang och närvaro. Schneider Electrics syfte är att effektivisera och skapa det mesta ur våra energiresurser på ett hållbart sätt, samtidigt som dem kombinerar energi och digital teknik till en tillgång som passar bra i vårt alltmer digitaliserade samhälle. Schneider Electrics driver digital transformation genom att integrera världsledande process- och energiteknik för att förverkliga sina kunders fulla potential.

Deras erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos dem är det viktigt att man trivs och känner motivation att gå till jobbet. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och många intressanta utvecklingsmöjligheter. I denna roll skulle du tillhöra Application Center och utgå från kontoret i Uddevalla eller Skara.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare arbetar du nära projekten och förväntas även spendera tid ute hos kunder där du är den sammanhållande länken mellan kunder, kollegor och underentreprenörerna. När projektet är klart ansvarar du för överlämningen mot service och projektåterföring internt. I rollen ansvarar du för att införa uppstart av projekten, genomföra en riskanalys och sedan löpande följa upp för att se att projekten följer de regler och krav vad gäller risk och säkerhet. Schneider Electric satsar mycket på sina medarbetare och du kommer därför få en gedigen intro som sträcker sig över de sex första månaderna och det finns goda utvecklingsmöjligheter.

* Leda och samordna Schneider Electrics entreprenad såväl mot kund som internt
* Ansvara och planera projekt internt och externt samt säkerställa att leverans sker enligt avtal
* Ansvara för resultat, budget, inköp av UE, elinstallation, material etc

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Teknisk eftergymnasial utbildning, exempelvis inom automation, el eller annan teknisk civilingenjörsutbildning
* Vi tror att du antingen arbetar som projektledare idag men i en snarlik teknisk bransch, exempelvis inom kraftförsörjning eller telekom alternativt att du redan arbetar i samma bransch som Schneider Electric men inte har tagit klivet till projektledare än, kanske har du arbetat som projektingenjör eller tekniker i 3-5 år och vill ta nästa steg
* Meriterande med övergripande förståelse kring HVAC system och/eller SCADA samt om du har erfarenhet att arbeta med AB04 och ABT-06
* Meriterade med erfarenhet med projektledning inom fastighetsautomation.
* Flytande i tal och skrift i svenska
* Körkort B

I rollen som projektledare har du ett stort tekniskt intresse med förmåga att planera och genomföra ditt arbete självgående. Genom projekten har du många kontaktytor som ställer krav på bra kommunikationsförmåga och samarbete med både kollegor samt samarbetspartners. Rollen innebär att du behöver ha en bra problemlösningsförmåga och driva ditt arbete framåt. Du arbetar processtyrt och har en god känsla för kvalitet och att avsluta dina uppdrag på ett väl genomfört sätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse / med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kontoret i Uddevalla eller Skara
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.