Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior kundtjänstmedarbetare till företag i Göteborg

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Får du ofta höra att du är den glada personen i kompisgänget? Vi söker dig som har intresse för att hjälpa andra och som alltid sätter kunden i fokus. I denna roll får du möjlighet att arbeta på ett välkänt företag med start omgående!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till sista Augusti. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder inom bland annat fordonsindustrin och tillverkningsindustrin. Tjänsten är placerad på i göteborgsområdet där det i dagsläget arbetar runt 200 personer.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare arbetar du med inkommande samtal från kunder där du följer upp deras leveranser. Du bevakar även inkorgar med ärenden samt chattar med kunder som behöver support. Du ingår i ett team bestående av cirka 20 andra kundservicemedarbetare och tillsammans arbetar ni med såväl privatkunder som företagskunder. I rollen som kundtjänstmedarbetare har du dator och telefon som främsta arbetsverktyg. Tjänsten innebär också att du ringer ut till företagets befintliga kunder för att fastställa leveranstider.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service
* Du har god dator- och systemvana
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska

Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du får ge god service till andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.