Hoppa till innehåll
Bjerking logotyp

VA-projektörer Bjerking Göteborg

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
VA-projektörer Bjerking Göteborg

Vill du också tänka nytt, framåt och göra skillnad på riktigt? På Bjerking tror vi på kraften i att vara smarta tillsammans. Som medarbetare på Bjerking äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Är du vår nya omtänkare i Göteborg?

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker att det låter spännande att få vara med i uppbyggnaden av en ny enhet inom VA-process där du får bidra internt men även externt till kunder och samarbetspartners. VA-process är ett nytt teknikområde inom Bjerking, där ambitionen är att tillsammans med kollegor från andra, angränsande teknikområden skapa bra och hållbara lösningar för vatten- och avloppsanläggningar.

Din roll innebär att i uppbyggnaden av enheten knyta kontakter med kunder och samarbetspartners, samt att bidra med din kompetens i de uppdrag Bjerking arbetar i.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av arbete inom va-process, såsom projektering va-process, framtagning av processförslag för dricksvattenproduktion/avloppsrening, drift- och underhåll av va-anläggningar, samt kostnadskalkyler.
  • Du har relevant högskole- eller universitetsexamen samt minst 5 års erfarenhet av branschen.
  • Du har vilja och engagemang att vara med och forma samt bygga upp västra Sveriges bästa arbetsplats för teknikkonsulter.
  • Du skriver och pratar obehindrat svenska.
Vi lägger stor vikt hur du är som person, till exempel att du driver arbeten/projekt framåt med hjälp av samarbete och god kommunikation.

På Bjerking är vi omtänkare, vilket innebär att vara nytänkande och dela med sig av sina idéer i samarbete med kollegor och kunder. Det innebär också att vara omtänksam, reflektera, visa hänsyn och samtidigt bidra med positiv energi för att skapa ett högt engagemang och bekräfta kunder och kollegor.

Meriterande
  • Väl etablerat nätverk inom branschen.
  • Projekterings och cad- bakgrund va-anläggningar.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder möjlighet att bli delägare i ett medarbetarägt företag med god lönsamhet och hållbarhet i fokus. Bjerking är en inkluderande arbetsplats med vänskaplig känsla och trygghet. Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom att erbjuda flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i spännande uppdrag. Om du väljer att bli delägare får du dessutom möjlighet till vinstdelning i företaget.

Kontakt
Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla kontakter från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Sista ansökningsdag 2024-06-26

Hemsida bjerking.se

Placeringsort Göteborg

Kontakta Ann Elfström Broo Enhetschef VA Process Göteborg
010-2118100

Om företaget
Vill du också tänka nytt, framåt och göra skillnad på riktigt? På Bjerking tror vi på kraften i att vara smarta tillsammans. Som medarbetare hos oss äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Omtänk framtiden tillsammans med oss.
Bjerking logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vill du också tänka nytt, framåt och göra skillnad på riktigt? På Bjerking tror vi på kraften i att vara smarta tillsammans. Som medarbetare hos oss äger du framtiden till din egen utveckling, men också en del av företaget. Omtänk framtiden tillsammans med oss.