Hoppa till innehåll
AkzoNobel logotyp

Quality Controller

Sista ansökningsdag
09 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
På International Färgs fabrik i Gunnilse utanför Göteborg tillverkar vi ytskyddsfärger till broar, vindkraftverk, sportarenor med mera under varumärket International, vi är världsledande inom skyddsfärger. International Färg är sedan 1998 en del av AkzoNobel-koncernen. På anläggningen finns även sälj- och marknadskontor för våra tre affärsområden: Marine & Protective, Yacht och Powder Coatings i Norden. Vi är cirka 150 stolta medarbetare som tillsammans representerar ett stort antal olika nationaliteter, tillsammans arbetar vi för att göra vår värld lite mer färgglad.

Är du en problemlösare med en stor passion för kvalitet? Vi söker just nu en hängiven och engagerad Quality Controller till vårt kvalitetslabb i Göteborg!

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
På AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Du blir en del av ett fantastiskt team som präglas av en god gemenskap med engagerade och trevliga kollegor. AkzoNobel ger dig möjligheten att utforska spännande och varierande arbetsuppgifter samtidigt som du har goda chanser att utvecklas och växa i din karriär. Hos oss på AkzoNobel finner du en trygg arbetsgivare som stolt har tilldelats utmärkelsen Sveriges Karriärföretag och Top Employer 2024. Välkommen till oss!

Vi erbjuder bland annat:
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Enklare gym på arbetsplatsen att tillgå efter arbetstid
  • Personalrabatt på alla Nordsjö butiker
Vad kommer du att arbeta med?
I rollen som Quality Controller kommer du arbeta med genomföra kvalitetstestning och justering av tillverkade färgbatcher enligt kontrollspecifikationer. Dessa administreras och dokumenteras sedan i våra system. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår produktion för att kunna genomföra dessa kontroller och justeringar i tid enligt produktionsschemat.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:
  • Genomföra tester på varje tillverkad produktionssats.
  • Uppmärksamma avvikande batchresultat och ge förslag på justeringar av tillverkade satser.
  • Dokumentera testresultaten i våra datorsystem, bl.a. SAP Saturn och Excel-filer.
  • Vara behjälplig i utredningar av reklamationer och problemsatser.
  • Delaktig i laboratoriets målstyrning och utvecklingsarbete.
  • Kalibrering och dokumentation av mätinstrumenten.
Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du en utbildningsbakgrund på eftergymnasial nivå med inriktning mot kemi. Vi ser gärna att du har vana av laborativt arbete och kvalitetskontroller.
Tjänsten förutsätter att du kan arbeta strukturerat, fokuserat och växelvis i ett snabbt tempo. Din personlighet grundas på engagemang, flexibilitet och ansvar, samt att du har ett eget driv och trivs med att arbeta självständigt. Eftersom arbetet innebär täta kontakter med många olika funktioner inom företaget söker vi dig med god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Du har god datorvana och har tidigare arbetat med någon av följande datorsystem: SAP Saturn, Microsoft Sharepoint samt MS Office (Excel, Word). Du har goda kunskaper i det svenska såväl som det engelska språket i tal och skrift. Har du erfarenhet från färgindustrin med kunskap om de råvaror som används inom färgtillverkning är detta meriterande. Anställningen förutsätter ett fullgott färgseende.

Tjänsten är ett vikariat fram till september 2025, med start i omgående. Du kommer att arbeta två-skift, med följande arbetstider: kl 06.00-14.42 och 14.00-22.30. Arbete på lördagar kan förekomma. Du kommer att vara placerad på AkzoNobels site i Gunnilse, Göteborg och rapportera till Site Quality Manager.

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv - utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta kontakta Mariros Hannon Tekin, Quality Manager, +46732318771
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Talent Acquisition Partner, samuel.johannesson@akzonobel.com
AkzoNobel logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 oktober 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren