Hoppa till innehåll
AdwiseHR logotyp

Resande utesäljare

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker efter en engagerad utesäljare med distrikt södra Sverige till Invex AB i Göteborg!

Invex AB är en komplett leverantör inom metallindustrin med produkter såsom aluminium, titan och specialkvaliteter i rostfritt och stål. Invex har ett brett internationellt kontaktnät och erbjuder kvalitetsprodukter till verkstadsindustrin. Invex är i en stark tillväxtfas och söker därför en erfaren och relationsskapande säljare som drivs av att skapa goda och långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners.

Om tjänsten
Som utesäljare hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att driva försäljningen och utveckla kundrelationer. Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig som säljare att ta hand om hela säljprocessen, från prospektering till affär. Du förväntas arbeta affärsmässigt, självständigt och målinriktat utifrån uppsatta mål. Du kommer främst arbeta gentemot nya kunder genom att hitta nya affärsmöjligheter i södra Sverige, men du kommer även utveckla befintliga kunder. Kunderna är idag mekaniska verkstäder, livsmedel, MedTech, Automotive och övrig generell verkstadsindustri.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Att driva arbetet med hela försäljningskedjan från kartläggning och prospektering till att boka och genomföra möten.

 • Offertarbete och uppföljning.

 • Förhandla och avsluta affärer.

 • Följa upp och utveckla nya och befintliga kunder via besök, digitala möten, telefon och mail.

 • Bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med kunder, tex delta på kundträffar

 • Uppdatera CRM-system med aktuell information om kunder och försäljningsaktiviteter.

 • Du kommer rapportera till VD Stefan

Vem är du?
Vi söker dig som är van och trivs med att arbeta relationsskapande och affärsinriktat med försäljning, där du både bearbetar nya potentiella kunder och utvecklar befintliga kunder. Du gillar utmaningar och tycker om att arbeta med nykundsbearbetning och bygga långsiktiga kundrelationer. För att lyckas i rollen behöver du ha en mycket god social kompetens och trivas med att arbeta självständigt. Du kommer till viss del skapa din egen roll och din egen framgång, men med stöd från ledningen. Fokus för ditt arbete kommer vara på mål/resultat i förhållande till kvalitet och affärsmässighet. Samtidigt som du är självgående kommer du ingå i ett mindre team, så du behöver ha förmågan att samarbeta med både kollegor och samarbetspartners, där det gemensamma resultatet är viktigast.

Dina kvalifikationer

 • Flera års erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom metall eller industriförsäljning

 • Självgående med en stark drivkraft att nå uppsatta mål.

 • Aktivt söka nya affärsmöjligheter och potentiella kunder.

 • Flexibilitet och förmåga att resa då det blir ca 10 övernattningar per månad.

 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska

 • B-körkort är ett krav.

 • Meriterande med tidigare erfarenheter av att arbeta på ett mindre företag

I din roll som utesäljare på Invex AB är din förmåga att arbeta självständigt, kvalitativt och affärsmässigt av största vikt, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser. 

Om Invex AB
Invex är en komplett leverantör inom metallindustrin, med produkter såsom aluminium, titan och specialkvaliteter i rostfritt och stål. Företaget har ett brett internationellt kontaktnät och erbjuder kvalité produkter till verkstadsindustrin.

1982 Invex grundas som agenturföretag för svetsbranschen. 1991 Empiregruppen köper Invex och anställer Siwerth Lundberg som ansvarig. Han tar med sig erfarenhet och kunder från aluminiumindustrin. 2000 Siwerth Lundberg blir ensam ägare och börjar handla med metaller. Stefan Lundberg börjar arbeta på Invex 2002 och blir delägare 2008. 2006 Invex startar lagerhållning och inriktar sig på traditionell grossistverksamhet. Mathias Lundberg anställs 2009. Läs gärna mer om Invex på https://invexmetal.com/

Vad kan Invex erbjuda dig?
Invex erbjuder dig en spännande roll i ett mindre tillväxtbolag där du kommer ha en central roll för Invex AB:s fortsatta tillväxtresa. Du kommer ingå i ett positivt och stöttande team med engagerade kollegor. Du kommer få arbeta med frihet under ansvar utifrån uppsatta mål, med möjlighet att både påverka och utveckla ditt arbetssätt inom ditt kompetensområde men också företaget i sin helhet. Invex erbjuder dig ett flexibelt arbete med marknadsmässiga förmåner. Vi erbjuder förmånsbil och andra relevanta arbetsverktyg. För rätt person finns goda möjligheter för att både utvecklas och utveckla verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta
Företag: Invex AB
Tjänst: Senior utesäljare
Omfattning: Heltid 
Tillträde: Efter överenskommelse
Placeringsort: Göteborg med omnejd - möjlighet till att utgå ifrån andra orter i södra Sverige.
Sista ansökningsdag: 2024-09-04

Ansökan: Vi arbetar med löpande urval, i denna rekrytering kommer urval och intervjuer ske med start under vecka 31. Ansökan sker endast genom www.adwisehr.se Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Marie Ekwall på AdwiseHR AB, telefon 0707-17 76 72. Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.

 

 

AdwiseHR logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren