Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Flexibel student till extraarbete inom industri

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Tycker du om att arbeta i team och sträva efter gemensamma resultat? Trivs du i produktionsmiljöer och är intresserad av montering och förberedning? Då kanske det är dig vi söker till vår kund i Partille.

Hur ser din arbetsdag ut? Rollen som produktionsmedarbetare kan se väldigt olika ut, vilket gör att många trivs bra med denna roll. De huvudsakliga arbetsuppgifterna inom detta uppdrag är montering och förberedning av filter till fordon. Arbetet sker på dagtid och du ska kunna arbeta 2-3 gånger i veckan. Det är din energi och vilja som avgör hur många utmaningar du kommer att ställas inför.

Vem trivs här? Du som tycker om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor för att nå gemensamma resultat kommer att trivas bra i rollen som produktionsmedarbetare. Har du erfarenhet av arbete inom produktion eller montering kommer du snabbt att kunna sätta dig in i arbetsuppgifterna.

Din noggrannhet och din förmåga att snabbt lära dig nya arbetsuppgifter kommer att underlätta för dig att komma in i arbetets rutiner.

Din goda fysik är en förutsättning för att klara arbetet.

Att du har en avslutad gymnasieutbildning i grunden, samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat är en förutsättning för denna tjänst.

Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad!

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen.

Mer information finner du på www.adecco.se.

Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Var noga med att bocka i att du är intresserad av extrajobb/studentjobb/deltidsjobb när du gör din registrering.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.