Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Sales assistant på deltid

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du kombinera dina studier med praktisk erfarenhet inom försäljning och samtidigt få möjlighet att utveckla dina färdigheter. Vi söker nu en driven och orädd person på deltid för start relativt omgående.Om tjänsten

Freemelt arbetar med att utveckla och tillverka avancerade 3D-metalldruckteknologier för industriella tillämpningar. Deras fokus ligger på att göra metall-3D-utskrifter snabbare, mer kostnadseffektiva och mer tillgängliga för olika industrier.

Nu söker de sin nästa Sales assistant på deltid. Du kommer att vara ansvarig för att boka möten med potentiella kunder och stötta säljrepresentanter i deras arbete. Man kommer att spela en avgörande roll i att utöka kundbasen och säkerställa att företaget når sina försäljningsmål. Freemelt har kontor i Mölndal där omkring 13 medarbetare kommer att bli dina kollegor. Förväntningarna på dig är att du kan jobba 1-2 dagar i veckan under kontorstider men flexibelt utefter dina studier.

Arbetsuppgifterna innehåller bl.a:

 • Använda de utarbetade leadslistor för att identifiera och kontakta potentiella kunder
 • Använda telefon som primärt kontaktverktyg för att boka möten med intresserade kunder
 • Dokumentera noggrant all kommunikation och uppföljning i aktuella system och verktyg


Kvalifikationer
 • Studerar en eftergymnasial utbildning samt har minst ett år kvar av studierna
 • Obehindrad i svenska i både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
 • Är tillgänglig för arbete ca 1-2 dagar i veckan
 • Har tillgång till egen dator för arbetet

Det är meriterande om du har

 • God affärsengelska då man kommunicerar med internationella kunder

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Anpassningsbar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se