Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elkonstruktör till Granitor Electro!

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för nästa steg? Hos Granitor Electro får du inte bara chansen att växa proffesionellt inom elkonstruktion och säkerhetslösningar, utan också möjligheten att vara en del av ett väletablerat företag med en trivsam och utvecklande arbetsmiljö. Sök tjänsten redan idag!Om tjänsten

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. De arbetar med högkvalitativa entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur, fastigheter och industri. Företaget specialiserar sig på elinstallation och service, säkerhetslösningar samt fastighetsautomation. På Granitor Electro prioriteras både personlig och professionell utveckling, samtidigt som man värnar om en sammanhållen och familjär arbetskultur som främjar trivsel.

I rollen som elkonstruktör kommer du att fokusera på säkerhetslösningar inom infrastruktursektorn och arbeta i området Security. Detta innefattar en rad områden såsom kameraövervakning, passagesystem och olika typer av larmfunktioner. Ditt arbete kommer att omfatta elkonstruktion i AutoCAD, skapande av elscheman, arbete med apparatskåp, upprätthållning av system- och funktionsbeskrivningar samt dokumentation i Officepaketet.
Du kommer samarbeta med erfarna kollegor i olika roller, så som tekniker och projektingenjörer. Arbetet sker i huvudsak från kontoret i Arendal, men även platsbesök kan förekomma där du får se projekten i sin helhet.

Du erbjuds

 • En spännande roll med varierande arbetsuppgifter
 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter
 • En familjär arbetsplats med stort fokus på sammanhållning och trivsel bland sina medarbetare

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Detta uppdrag är en säkerhetsklassad tjänst och säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.Kvalifikationer
 • Kan tala och skriva obehindrat på svenska och kommunicera på engelska
 • Har gått en eftergymnasial utbildning inom el/konstruktion
 • Har minst 1,5 år av praktisk erfarenhet av konstruktion och uppdatering av elritningar
 • Besitter kunskap inom apparatskåp, styrskåp och installationer från tidigare utbildning/tidigare tjänster
 • Har körkort B
 • Har goda kunskaper i Office paketet

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetat med teletekniska ritningar, så som brandlarm och inbrottslarm

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se