Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Administratörer inom masterdata

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tillsammans med vår partner, ett bolag med en stark miljö- och hållbarhetsprofil, söker vi administratörer för start den 19 augusti. Behovet grundar sig i att vår partners verksamhet genomgår ett byte av affärssystem, varpå stora mängder data och register ska migreras.

Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med möjlighet till förlängning beroende på projektets framfart. Du blir placerad i centrala Göteborg men kommer tillhöra ett större nationellt team.

Om tjänsten
Som administratör hos vår partner får du ett huvudsakligt ansvar för överföring av större mängder data (masterdata) från tidigare affärssystem till det nya. Du kommer att skapa nya kundregister samt ändra befintliga i syfte att säkerställa hög datakvalitet framåt. Då projektet är uppdelat i etapper med skarpa deadlines kommer även du att få tydliga delmål gällande när olika delar av överföringen ska vara slutförd.

Vi söker dig som
  • Har någon form av administrativ erfarenhet, eller motsvarande erfarenhet från utbildning vid högskola eller universitet
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Har lätt för system och digitala verktyg
  • Är tillgänglig för start den 19 augusti
Det är meriterande om du har arbetat med administration av masterdata tidigare och/eller deltagit i vid byte av större affärssystem.

Som person är du noggrann och självgående. Du kommer snabbt igång med ditt arbete och arbetar med stor omsorg för att slutföra dina uppgifter med hög kvalitet. Med det sagt har du ett öga för detaljer och är vaksam på felaktigheter/avvikelser i underlag och information. Då du blir del av ett större projekt är det även viktigt att du är en person med god samarbetsförmåga. Du trivs i samverkan med andra, är lyhörd samt prestigelös i att ställa upp där det behövs för stunden.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag via OIO. Uppdraget sträcker sig initialt över 6 månader med möjlighet till förlängning. Genom processens gång tillämpas löpande urval.
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Önskat startdatum: 19 augusti 2024
  • Lön: Fast månadslön
  • Placering: Centrala Göteborg
Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren