Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Administratör med inriktning orderhantering

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

RZ Riboverken söker en driven och noggrann administratör med inriktning mot orderhantering för att stärka sitt team i Göteborg. Är du strukturerad, kommunikativ och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig.
Välkommen med din ansökan!



Om tjänsten

Som administratör med fokus på orderhantering kommer du att vara en central del hos Riboverken med kommunikation mellan avdelningar och verkstaden. Du erbjuds varierande arbetsdag där du kommer att hantera flera administrativa uppgifter. Det finns möjlighet att forma rollen utifrån dina visioner och erfarenheter.



Arbetsuppgifter
  • Du ansvarar för att registrera och uppdatera leveransplaner i företagets affärssystem
  • Du kommer att hantera aviseringar och säkerställa att utleveranser sker smidigt och i rätt tid till leverantörer


Kvalifikationer
  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna kopplat till artiklar och artikelnummer eller inom inköp.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift, då dessa språk används dagligen i kommunikationen
  • Har god datorvana

Det är meriterande om du

  • Har erfarenhet från att arbeta inom industrin- eller verkstadsbranschen
  • Har kännedom om affärssystemet Monitor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Eftersom rollen innebär mycket kontakter både internt och externt är det viktigt att du är en god kommunikatör. Du är noggrann, strukturerad och flexibel. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta prestigelöst med olika typer av administrativa uppgifter.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se