Hoppa till innehåll

Junior projektledare

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Willhem söker junior projektledare bygg i Göteborg!

Vill du bidra till att utveckla Willhems fastigheter? Tycker du dessutom att det är stimulerande att ta eget ansvar och vill vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar? Då kan det här vara rätt jobb för dig!

Rollen som projektledare

Som projektledare tillhör du Willhems nyinrättade centrala projektavdelning och utgår från Willhems huvudkontor i Göteborg. Projektavdelningen består av ett 20-tal kollegor, projektledare samt andra specialistroller inom projekt, som är placerade antingen på huvudkontoret eller på någon av våra 13 orter i Sverige. Med kollegorna på projektavdelningen kommer du att ha möjlighet till kunskapsutbyte och gruppen ses med jämna mellanrum för att utbyta erfarenheter och kompetensutvecklas. Din placering är Göteborg men du kommer även att ansvara för projekt på närliggande orter.

Som junior projektledare bygg kommer du i huvudsak att arbeta med vårt koncept Willhemlyftet, vilket innebär helrenovering och standardhöjning av våra lägenheter. Willhem har utarbetat en systematiserad arbetsmetod där vi själva är materialleverantör via våra samarbetspartners (hubar). I rollen ingår det att mäta in lägenheter och ha kontaktar med våra hubar och entreprenörer, såväl före som under byggskedet. I dessa projekt kommer du vara såväl projektledare, byggledare som besiktningsman. Utöver Willhemlyften kommer du även att ansvara för mindre komplexa utvecklings- och renoveringsprojekt.

Du ansvarar för att våra processer och rutiner efterlevs samt har självständigt ett budget- och resultatansvar för dina projekt. Du driver dina tilldelade projekt ”från ax till limpa” vilket avser hela processen från förstudie, upphandling och beställning till slutbesiktning och överlämning till förvaltningen. Du kommer att ha ett mycket nära samarbeta med förvaltningen och informations- och kunskapsutbyte mellan avdelningarna kommer att vara en viktig del av rollen. Du rapporterar till chef projektavdelning i Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär inom bygg- och projektledning. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning, gärna som ingenjör inom byggnadsteknik eller motsvarade. Kanske har du arbetat något år efter din utbildning men vi vänder oss också till dig som är nyutexad. Tidigare arbetserfarenhet där du fått utveckla dina kommunikativa sidor samt din förmåga att organisera och planera är starkt meriterande. Du har grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik, AB, ABT och ABK samt fastighetens tekniska system. God datorvana är en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten och vill att du är en lagspelare och en god relationsskapare som gärna arbetar nära såväl kollegor som entreprenörer. Du är drivande, gillar förändringar och motiveras av att leverera resultat. Du har även en god förmåga att formulera dig i tal och skrift och du är inte rädd för att ställa krav. För att trivas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat och har god planering i ditt arbetssätt samt är noggrann i din dokumentation. Vidare är det ett krav att du har B-körkort.

Vad kan Willhem erbjuda dig?

Willhem ägs av Första AP-fonden vilket gör att bolaget är både långsiktigt och stabilt. Hos oss välkomnas du till ett framåtriktat bolag där du kommer att få ett stort eget ansvar och möjligheter att påverka vår verksamhet framåt. Dina idéer kommer att tas till vara och vi är orädda och testar gärna nya vägar framåt. Företagskulturen präglas av prestigelöshet och hjälpsamhet, vi har god sammanhållning och månar om varandra. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, sjukförsäkring och möjligheter att kunna påverka din arbetsdag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via: http://jobb.willhem.se/ senast den 5 augusti. Urvalet kommer att påbörjas under vecka 32 och därefter går det bra att kontakta HR-partner Moa Frank vid eventuella frågor moa.frank@willhem.se

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ca 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 56 miljarder och ägare är Första AP-fonden. Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på story.willhem.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se