Hoppa till innehåll

Marknadskommunikatör som gillar högt tempo och korta beslutsvägar

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en kreativ och engagerad person som vill arbeta i ett företag med stort hjärta - och höga målsättningar för framtiden - där det händer mycket hela tiden? Nu har du chansen att jobba hos oss på Veteranpoolen och bli delaktig i att Sveriges pensionärer som vill fortsätta bidra till samhällets utveckling får möjlighet till det!

Vi söker dig som är en erfaren marknadskommunikatör och som vill ingå i vår innovativa marknadsavdelning, som är en viktig del av företagets framgång. Avdelningen består idag av fyra personer som alla kombinerar marknadsansvar för lokala Veteranpoolen-kontor med olika övergripande ansvarsområden som content/growth, PR och SoMe.

Du kommer att arbeta som marknadsansvarig för ett antal kontor på lokala marknader. Då ansvarar du för allt från planering och budget till produktion och uppföljning av marknadsinsatser för dina kontor, i tätt samarbete med de lokala franchisetagarna. Dessutom ingår administrations- och systemansvar för vår webbplats veteranpoolen.se – vilket innebär samverkan med leverantörer där du behöver vara en duktig beställare. Under 2025 siktar vi på att göra om vår webbplats och vi ser att personen som axlar den här rollen får driva det projektet.

Vi arbetar med en bred kanalmix och vi vill att du är en duktig skribent som känner dig bekväm med att producera printannonser och flyers, skapa nyhetsbrev, annonsera i sociala kanaler och uppdatera webbsidor.

Vad vi vill ha av dig:

Vi gillar samarbete, därför vill vi att du också gör det – med många olika typer av människor.

Du har arbetat som marknadskommunikatör/marknadsförare i minst 5 år och är van att självständigt driva marknadsföringsprojekt. I den här rollen är du både strateg och doer. Get shit done är ett motto du skriver under på!

Du har utbildning inom webb, kommunikation, journalistik eller liknande.

När det gäller webb vill vi att du känner dig bekväm att jobba med bl.a. Wordpress, GA4 (inkl Looker Studio) och Google Business Profile.

Du har erfarenhet av Facebook Ads Manager och Adobe Indesign och gillar att arbeta med att producera innehåll som engagerar. Det är också bra om du känner dig hemma i Excel (Vi arbetar i PC-miljö).

Meriterande med erfarenhet av Hubspot.


Vi ser gärna att du känner igen dig i några viktiga nyckelord; driv, självledarskap och ödmjukhet.

Vårt erbjudande till dig:

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt (6 månaders provanställning).

Vi sitter i fina lokaler på Norra Hamngatan i centrala Göteborg.

Det finns möjlighet till visst hybridarbete.

Du får friskvårdsbidrag och sjukförsäkring samt möjlighet till förmånscykel.

Del i bonusprogram.


På supportkontoret i Göteborg får du närmare 30 stycken härliga kollegor som arbetar med support och utveckling av Veteranpoolens koncept och som stöttar våra franchisetagare i deras dagliga arbete.

Visst låter det spännande! Är det du som vill vara med och bidra till Veteranpoolens fortsatta tillväxt? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 4 augusti 2024.

Vi planerar att påbörja intervjuer under vecka 34.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se