Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

STRATEGISK MARKNADSANSVARIG TILL CEDOC

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Cedoc söker en driven och strategisk marknadsansvarig för att leda deras marknadsföring och stärka deras närvaro på marknaden. De erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra verklig skillnad. Vi på Cedoc brinner för att skapa säkra arbetsplatser!

Din vardag
Som strategisk marknadsansvarig hos Cedoc kommer du att vara motorn bakom deras marknadsföringsstrategi. Du kommer att leda utvecklingen och implementeringen av innovativa marknadsstrategier för att säkerställa att de når sina mål och positionerar sig framgångsrikt på marknaden. Din dagliga uppgift kommer att vara att skapa och driva engagerande marknadsaktiviteter över olika kanaler, inklusive sociala medier, nyhetsbrev och webbplats. Genom att samarbeta med externa partners och deras interna team kommer du att säkerställa att deras marknadsinsatser är av högsta kvalitet och uppnår önskat resultat. Din kreativitet och innovativa tankegång kommer att vara nyckeln när du arbetar med att utveckla marknadsmaterial och utbildande innehåll som engagerar och attraherar målgruppen. Genom att vara spindeln i nätet för deras digitala kommunikation kommer du att säkerställa att deras digitala närvaro är stark och att de håller sig i framkant när det gäller digital marknadsföring.



Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet inom marknadsföring, helst inom SaaS och B2B. Du är kreativ, initiativrik och skicklig på att skapa engagerande innehåll. Stark kommunikativ förmåga är viktig och kunskaper inom webbredigering och videoredigering är meriterande. Vi värdesätter även erfarenhet av digitala verktyg som WordPress, Office, CMS och Adobe Creative Cloud.

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet av att skapa och implementera marknadsplaner och go-to-market strategier.
  • Förmåga att driva och utveckla vår digitala närvaro och marknadskommunikation.
  • Kompetens i att producera marknadsmaterial och utbildande innehåll.
  • Erfarenhet av att projektleda och kravställa mot externa leverantörer.
  • Stark kompetens inom varumärkesbyggande och employer branding.
  • Erfarenhet av datadriven leadsgenerering och optimering av marknadsinsatser.
Vill du veta mer?
Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekryteringen samarbetar Cedoc med Nexer Recruit.

Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Karlström på telefonnummer: +46 703020273 eller via e-post: fredrik.karlstrom@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 2024-06-23. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Cedoc
Cedoc bistår industrier runtom i Sverige och världen med en programvara för riskbedömning, dokumentation och CE-märkning av maskiner. Det gör vi för att öka maskinsäkerheten, minska risker och olyckor och i förlängningen rädda liv, så att fler människor kan komma hem efter jobbet. Cedoc har drygt 700 kunder och vår målgrupp är främst tillverkande industri. Våra 8 anställda jobbar tätt, är prestigelösa och jordnära. För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Cedoc är en del av den familjeägda industrikoncernen Proton Group.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.