Hoppa till innehåll

Senior Projektledare integration till SYSTRA

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Vi söker nu en erfaren projektledare som brinner för integration och vill följa med på vår spännande resa framåt!

Om tjänsten

Rollen innebär att arbeta nära vår ledningsgrupp för att utforma och implementera en gemensam organisation i Sverige efter en större fusion. Ditt huvudsakliga fokus är att arbeta med ledningsgruppen och arbetsflödesansvariga för att anpassa SYSTRAs kultur, värderingar och arbetsmetoder, samt utveckla en enhetlig miljö. Du kommer även att stödja förändringsinitiativ och säkerställa en smidig kulturell integration.

Du kommer bland annat arbeta med:

  • Leda integrationsprojektet och samordna med intressenter
  • Säkerställa att kostnad, tid, omfattning och kvalitet levereras enligt överenskommelse
  • Samordna med andra interna projekt
  • Ge stöd i förändringsaktiviteter och kulturintegration
  • Arbeta med kommunikationsteamet och den lokala ledningen
  • Skapa och genomföra en omfattande kommunikationsplan
  • Kommunicera information till medarbetare, intressenter och partners under hela integrationsprocessen
  • Samarbeta med tvärfunktionella team och slutanvändare
  • Förbereda presentationer och rapporter
  • Samarbeta med våra olika avdelningar och säkerställa en sömlös integration

Om dig

Vi söker dig som är resultatinriktad och duktig på att växla mellan att ha ett helhetsperspektiv och att se saker på detaljnivå för att kunna genomföra konkreta åtgärder. Du är en lagspelare som respekterar andra och drivs av ett gemensamt engagemang för att nå framgång. Vidare är du transparent och tycker att öppen och effektiv kommunikation är viktigt. Du är även adaptiv och har förmågan att snabbt ställa om och anpassa dig till förändrade omständigheter och utmaningar.

För rollen söker vi dig som har följande erfarenheter och kvalifikationer:

  • Civilingenjörsexamen
  • Minst 7 års erfarenhet av att ha arbetat som projektledare inom bygg, anläggning, infrastruktur eller liknande område
  • Mycket goda kunskaper inom projektledning, förändringsledning och/eller intressenthantering
  • Goda kunskaper i MS Office eller liknande
  • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska

Vad kan vi erbjuda dig?

SYSTRA utvecklar innovativa lösningar för ett hållbart resande. Du blir en del av en organisation som tar vi ansvar för miljön, projekten och medarbetarna. Vi erbjuder tjänster inom transport, samhällsbyggnad och infrastruktur.

SYSTRA är en växande organisation med drygt 700 medarbetare i Sverige. Vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och samarbete. Hos oss arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vi månar om en hög grad av kunskaps- och erfarenhetsutbyte såväl inom som mellan teknikområdena.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och mår bra – där du kan hålla en bra balans mellan jobb och fritid. Läs gärna mer om våra tjänster och hur det är att arbeta hos oss på vår webbsida, som finns länkad i annonsen.

Placeringsort och övrig information

Detta är en tillsvidareanställning med start i mitten av augusti. Vi föredrar att tjänsten är placerad på något av våra kontor i Stockholm eller i Göteborg men möjlighet finns att arbeta från något av våra andra kontor i Sverige. Självklart erbjuder vi flexibilitet och möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten? Kontakta oss på:

Jean-Christophe Lebeau, Nordic Operations & Finance Director

jclebeau@systra.com

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA

jekman@systra.com

Ansökan

Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Som en del i vår urvalsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester.

Om SYSTRA GROUP 

Med 10’000 medarbetare globalt är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.

SYSTRAConfidence moves the world

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se