Hoppa till innehåll
Swerock AB logotyp

Projektledare till mobil vattenrening

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Swerock tillhandahåller produkter och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen som uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter med fokus på miljö och kvalitet. Grunden ligger i råvaruförsörjning av ballastmaterial, både jungfruliga och cirkulära produkter (så som vår ECO-Ballast), men verksamheten erbjuder även tjänster för mobil vattenrening, då även det är en av våra viktigaste resurser.

Inom mobil vattenrening bistår vi våra kunder med lösningar för att rena vatten som uppkommer inom ett projekt/arbetsplatsområde, det kan vara i samband med schaktning, grundläggning, sanering eller liknande. Vår utrustning anpassas och byggs ihop utifrån projektets behov och att vatten som släpps från arbetsplatsen ska klara tillsynsmyndighetens uppställda krav på renhet. Då dessa krav ständigt skärps är det viktigt att vi ligger i framkant av utvecklingen. Vi erbjuder en spännande roll inom ett område med stark tillväxt och som bidrar till en bättre miljö.

Om tjänsten

Ditt dagliga arbete är brett, men alltid med våra kunders behov i fokus. Arbetsuppgifterna omfattar att:

  • Identifiera behov och sälja in relevant lösning i nära dialog med befintliga och nya kunder,
  • Upprätta offerter för våra vattenreningsprojekt,
  • Samordna internt och externt avseende planering och levereras av resurser
  • Ansvar från etablering till slutfaktura, både praktiskt och administrativ uppföljning,
  • Ta fram budget och prognoser inom ansvarsområdet
  • Upprätta kalkyler och tidsplaner
  • Medverka till enhetens utveckling, resultat och löpande verksamhet i enlighet med företagets mål, policy, affärsidé, kvalitets-, affärs- och verksamhetsplan

Mobil Vattenrening är en nationell arbetsgrupp med kunder över hela landet. Du kommer dock att förstärka vårt team i Göteborg (Västkusten) och ha ditt huvudsakliga ansvars- och arbetsområde här. Tjänsten medför resor inom Sverige.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Krav

B-körkort

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning med naturvetenskaplig/teknisk inriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, med koppling till vattenrening eller närliggande områden. Du kanske är miljökonsult som gärna jobbar praktiskt med kunderna ute i projekten, eller har en bakgrund att jobba med teknik för vattenrening och vill arbeta mer i en projektledarroll.

Du är en projektledare som alltid har kunden i centrum när lösningar för vattenrening tas fram. Det kan innebära att föreslå en enkel effektiv uppställning i anbudsskedet, men även att genomföra anpassningar, t ex mot mer komplex rening, när förutsättningarna förändras i projektet. Vår kunskap och erfarenhet hjälper kunden göra rätt!

Du kan driva ditt arbete självständigt, men har samtidigt lätt för att knyta kontakter och bygga nära samarbeten med beställare, leverantörer och kollegor. För att fånga kundens behov ingår även praktiskt arbete ute i projekten i denna tjänst. Det är även viktigt att ha grundläggande ekonomiska kunskaper samt god förmåga att dokumentera och följa upp dina projekt avseende ekonomi, kvalitet och miljöaspekter för att uppfylla de krav som våra kunder har från sina beställare.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Jessica Stjernholm, telefonnummer: 0733376599

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Swerock AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren