Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent inom Reskontra

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ekonomiassistent med stor passion och lite erfarenhet? Då vill vi veta mer om dig! Skicka in en ansökan redan idag, urval sker löpande!

Tjänsten är på heltid med start omgående till 31 oktober, med chans till förlängning för rätt person. Arbetstiderna är kl 8-17 och du sitter tillsammans med gruppen på vårt huvudkontor vid Karlatornet i Göteborg.

Observera att sista ansökningsdatum är söndag 4 augusti, men sök redan idag då urval sker löpande.

Om rollen

Vi söker nu en engagerad ekonomiassistent som vill bli en del av vårt reskontrateam på sju personer. Gruppen ansvarar tillsammans för sedvanliga arbetsuppgifter för kund- och leverantörsreskontra. Rollen är administrativt lagd och du kommer dagligen hantera ett högt transaktionsflöde ochlöpande frågor inom leverantörsreskontra. Du bör vara trygg med Outlook och Officepaketet. Har du kunskaper i Visma eller Basware är det ett stort plus men inget krav. I övrigt hjälps man åt på avdelningen och täcker upp för varandra vid behov vilket innebär att man kan behöva rycka in och hjälpa till med andra arbetsuppgifter som finns i teamet.

Tjänsten är tidsbegränsad och gärna start omgående.

Din profil

För att lyckas i rollen har du en utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent.

Som person är du initiativtagande och tar ansvar för att driva ditt arbete. Du är nyfiken och gillar att hjälpa till där det behövs. Du trivs i en öppen atmosfär och sprider god stämning och positiv energi omkring dig. Då det i rollen ingår mycket kontakter är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga samt talar och skriver svenska flytande. Slutligen tror vi att du trivs och motiveras av ett högt tempo samt att arbeta i en föränderlig miljö och trivs när det händer mycket omkring dig.

Vi erbjuder

När du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Övriga förmåner du får del av som anställd på Serneke: Karriärsida/förmåner

Information och ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Observera att sista ansökningsdatum är söndag 4 augusti, men urval och intervjuer sker löpande!

Frågor kring tjänsten besvaras av Chef Kund- & leverantörsreskontra, Jessica.Hill@serneke.se, +46 70 083 82

Vi genomför bakgrundskontroller på slutkandidater.

Om Serneke Sverige

Serneke grundades 2002 och sedan juli 2023 är Serneke Sverige ett helägt dotterbolag till Doxa. Vi är ett entreprenadbolag som erbjuder tjänster inom bygg och anläggning. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen.

Vi är cirka 800 medarbetare och finns i regionerna Väst, Öst och Syd. I regionerna erbjuder vi entreprenader inom allt från samhällsfastigheter, kommersiella fastigheter och bostäder till mer komplexa projekt där fokus ofta ligger på samhällsnytta med idrott och hälsa i fokus.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se