Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent med faktureringsansvar

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara en del av ett dynamiskt team och arbeta för ett av Europas ledande säkerhetsföretag? Sector Alarm söker nu en engagerad ekonomiassistent med faktureringsansvar till vårt Finance team! Tjänsten är ett vikariat på tolv månader med chans till förlängning. ​

Hur ser din nya roll ut som Ekonomiassistent?

I din roll som Ekonomiassistent får du möjlighet att lära dig allt vad en ekonomiavdelning arbetar med. Ditt huvudansvar kommer vara faktureringen till våra kunder vilket omfattar daglig kontroll av abonnemang och fakturafiler, kvalitetssäkring av rutiner och processer för fakturering samt att du är kontaktperson gentemot vår faktureringspartner.

Du ansvarar för vår kundreskontra genom att säkerställa inbetalning från kund och hantera tvistiga ärenden som inkasso och konkurser. Du kommer också att arbeta med kreditkontroll av nya kunder, löpande uppföljning av faktureringsärenden med kundtjänst och vara delaktig i våra månadsbokslut. Du kommer att ingå i ett team på tre ekonomer och rapporterar till Finance Manager, samt ha ett nära samarbete med andra avdelningar.

Vem söker vi?

Du har ett intresse för ekonomi och tycker om att skapa struktur och ha ordning och reda. Du utför dina uppgifter med noggrannhet och har samtidigt en förmåga att effektivt kunna lösa de utmaningar som plötsligt kan uppstå. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina övriga kollegor och behöver därför uppskatta det sociala och möjligheten att samarbeta. Tjänsten innebär att du dagligen arbetar i vårt CRM-system, så kunskaper i Microsoft Dynamics är meriterande. Du kommer också att arbeta i Excel, så goda kunskaper är ett krav samt att du är obehindrad i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Då vi är ett säkerhets- och trygghetsföretag behöver du också vara prickfri i Polisens belastningsregister.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och huvudsaken är att du är villig att lära och utvecklas. Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och motiverad att växa tillsammans med oss. Din vilja att utvecklas och din positiva inställning är viktigare än formella meriter.

Det gör skillnad att arbeta på Sector Alarm – både för våra kunder och din utveckling

Sector Alarm är en trygg och säker arbetsplats där vi sätter en ära i att jobba nära våra medarbetare. När du arbetar för oss lovar vi att arbeta för dig. Vi kommer att skapa förutsättningar för att du ska lära dig nya saker och utveckla det som du redan är bra på. Du kommer att få utmaningar som testar dina gränser och som får dig att växa. Vi har blivit utsedda till Årets Karriärföretag för nionde (!) året i rad och därmed har du goda möjligheter till att ta vidare steg i karriären.

Vi arbetar för en inkluderande arbetskultur och tar hand om samt stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och firar framgångar gemensamt – stora som små. Vi lyckas tillsammans.

Det vi gör, det är på riktigt – vi skapar säkrare hem och tryggare liv över hela Europa.

Vill du ta chansen att utvecklas och skapa tryggare liv?

Skicka in din ansökan redan idag! I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV, svarar på urvalsfrågorna samt skriver en motivering till varför du är intresserad av tjänsten och att arbeta hos oss. Vi tar inte emot ansökningar via mail (ursäkta om det låter tråkigt men det har med GDPR och andra praktiska saker att göra). Vi tar löpande kontakt med kandidater och sista ansökningsdag är den 15/8.

Tjänsten är ett vikariat på tolv månader med chans till förlängning, med placering på vårt huvudkontor i Citygate, Göteborg. Start enligt överenskommelse men gärna i början på oktober. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Malin Forser på 0738619410 alternativt malin.forser@sectoralarm.se

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Vi undanbeder oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se