Hoppa till innehåll

Projektkoordinator

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Projektkoordinator till Göteborg

Vill du arbeta som projektkoordinator i ett spännande företag som är under en tillväxtresa? Vi söker nu dig som är en fena på att kommunicera, prioritera, planera och strukturera till oss på Rope Access i Göteborg. Vi erbjuder en varierad roll med stort egenansvar i ett härligt team.

Vi erbjuder

Du får arbeta i ett företag som befinner sig i en tillväxtresa, där du kan vara med och utveckla verksamheten framåt. Vi har en mycket stark lagsammanhållning, vilket har varit en av våra framgångsfaktorer under vår resa hittills. Många i företaget är intresserade av friluftsliv/klättring och vi har ett väldigt generöst friskvårdsbidrag. Här trivs du som vill arbeta på ett företag där det händer mycket och där sammanhållning och gemenskap värderas högt.


Vad säger Martin Sjöblom, Affärsområdeschef, om att jobba på Rope Access?

"Jag började på Rope Access för tio år sedan som reparbetare och är nu Business Area Manager för vår verksamhet inom inspektion, reparation och underhåll av vindkraftverk. Mitt intresse för teknik och klättring, både på fritiden och industriellt, lockade mig hit.

Vi är ett innovativt företag med stark gemenskap. Framtidsvisionen är att växa och ta mer marknadsandelar inom energiområdet. Vi värnar om öppenhet och inflytande för våra medarbetare och främjar en balans mellan arbete och fritid.

Viktiga egenskaper för att trivas här inkluderar att uppskatta innovation och vara intresserad av vindkraftsbranschen samt att kunna samarbeta nära kollegor i ständigt föränderliga projekt."


Ansvarsområde och arbetsuppgifter

I rollen kommer du ha mycket kontakt med våra underentreprenörer och hantera resursplaneringen för projekten, inklusive schemaläggning. Som projektkoordinator är det din roll att styra och samordna det administrativa arbetet på avdelningen.

  • Koordinering av resor för underentreprenörer inkluderande bokning av flyg, hotell, och hyrbil
  • Planering och koordinering av utbildningar – externa och interna
  • Stödfunktion till både projektledare och ekonomifunktionen
  • Sakgranskning och attestera tidrapporter, utlägg, reseräkningar och leverantörsfakturor
  • Nyrekrytering av tekniker samt ansvar för introduktionen av nya tekniker till intranät
  • Kontinuerlig support för underkonsulter inom dina ansvarsområden

I rollen rapporterar du till Affärsområdeschef.


Vad säger Sofie Andréasson, projektkoordinator, om att jobba på Rope Access?

"Jag har jobbat på Rope Access sedan februari 2023 och har en bakgrund inom hotell och restaurang samt inköp och logistik. Två arbetsområden som varit till stor fördel inför detta jobb. Jag blir ofta fascinerad över hur mycket som går att få gjort under en och samma dag. Att dessutom få vara med och jobba med en produkt som ligger i framtiden ur ett utvecklings- samt miljöperspektiv känns extra kul.

Alla kollegor jobbar väldigt nära varandra. Vi vill varandra väl och hjälps åt där det behövs. Vi har alla lätt till skratt och är duktiga på att hitta lösningar tillsammans. Det som känns som en omöjlighet på morgonen är allt som oftast löst på eftermiddagen."


Din profil

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du som söker är positiv i din natur, har ett stort intresse för att lösa problem och att kommunicera med andra. Med din vägledande och supporterande kommunikationsstil skapar du engagemang hos andra människor. Du tar stort ägandeskap för ditt arbete, har förmågan att skapa och hålla struktur samt har en utvecklad känsla för vad som behöver prioriteras.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av projektkoordinering
  • Erfarenhet av hantering kring resor till exempel ifrån resebranschen eller eventbranschen
  • Tidigare ansvar av personalplanering, schemaläggning inkl. rekrytering
  • Mycket god IT-vana (Officepaketen och projektsystem)
  • Ledaregenskaper
  • Svenska och engelska i tal och skrift, engelska är företagsspråket
  • B-körkort


Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Rope Access Sverige AB

Vi är en av de ledande leverantörerna av industriell rope access i Norden. Rope Access Sverige AB utför underhåll, reparationer och inspektioner samt arbete på hög höjd, i trånga utrymmen och andra otillgängliga platser. Våra huvudsakliga affärsområden är vindkraft och säkerhetsutbildning. Företaget grundades 1997 och har haft en stark tillväxt under åren. Grunden för framgångarna är ett innovativt klimat, engagerade och kunniga medarbetare och partners.https://ropeaccess.se/


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se